Zobrazeno 1 - 10
of 48
pro vyhledávání: '"distillation methods"'
Publikováno v:
Journal of Engineering Science (Chişinău), Vol 28, Iss 2, Pp 173-184 (2021)
The article examines the geographical area delimited for the production of the Divine and the specific characteristics and physical-geographical conditions of the Călărași vineyard through the prism of different methods of distillation and product
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/55a8fc446844495b8e8338d75686d945
Autor:
Veronika Furlan, Urban Bren
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 4, p 802 (2023)
Helichrysum italicum (family Asteraceae), due to its various beneficial health effects, represents an important plant in the traditional medicine of Mediterranean countries. Currently, there is a renewed interest in this medicinal plant, especially i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/055d99cd07964dfeab6cdfa18393b7aa
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Filipe Arruda, José S. Rosa, Ana Rodrigues, Luísa Oliveira, Ana Lima, José G. Barroso, Elisabete Lima
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 12, Iss 1, p 452 (2022)
This study mainly deals with the effect of hydrodistillation (HD) and water-steam distillation (WSD) methods on the color, yield, and chemical profile of the essential oil (EO) from Cryptomeria japonica fresh leaves from São Miguel Island (Azores Ar
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d817f0d4228f4e3a939fac31aedd244c
Publikováno v:
Journal of Medicinal Plants, Vol 13, Iss 51, Pp 93-100 (2014)
Background: Thymus daenensis is on e of the endemic aromatic species in Iran that its essential oil is used in food and pharmaceutical industries. Objective: In this study, the effects of plant growth stages and distillation methods on essential oil
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0f414b6b38e74b2f86073dad21254035
Publikováno v:
Journal of Engineering Science (Chişinău), Vol 28, Iss 2, Pp 173-184 (2021)
The article examines the geographical area delimited for the production of the Divine and the specific characteristics and physical-geographical conditions of the Călărași vineyard through the prism of different methods of distillation and product
Publikováno v:
Journal of Medicinal Plants, Vol 10, Iss 38, Pp 78-84 (2011)
Background: Laurus nobilis is a small tree, especial to Mediterranean regions that its leaves are used as flavoring agents in food. Now, this plant is cultivated in Iran and many parts of the world. Objective: In this research, the effects of differe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/37293df648c844e6a89d04c194cacc40
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.