Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"disinfection trade-offs"'
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 2, p 283 (2021)
Industries of the food sector have made a great effort to control SARS-CoV-2 indirect transmission, through objects or surfaces, by updating cleaning and disinfection protocols previously focused on inactivating other pathogens, as well as food spoil
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c4736a7cf0a84f6f878bb7f94112a369
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
Foods
Foods, Vol 10, Iss 283, p 283 (2021)
instname
Foods
Foods, Vol 10, Iss 283, p 283 (2021)
Industries of the food sector have made a great effort to control SARS-CoV-2 indirect transmission, through objects or surfaces, by updating cleaning and disinfection protocols previously focused on inactivating other pathogens, as well as food spoil
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::41dd0ac07b9b1f6717f05952d8b40982
http://hdl.handle.net/10261/229806
http://hdl.handle.net/10261/229806
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.