Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "dishes"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
10
of
1 793 420
pro vyhledávání:
'"dishes"'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Elektronická kniha
Dishes : 740 colorful wonderful dinner plates / Shax Reigler ; photographs by Robert Bean. [electronic resource]
Autor:
Reigler, Shax
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat výsledek číslo 2
2
Kniha
Global Dishes : Favorite Meals from Around the World. [elektronicky zdroj]
Autor:
Neumann, Caryn E.
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.)
Vybrat výsledek číslo 3
3
Kniha
Dainty Dishes. [elektronicky zdroj]
Autor:
St. Clair, Lady Harriet
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.)
Vybrat výsledek číslo 4
4
Elektronická kniha
Favorite Dishes. [electronic resource]
Autor:
Shuman, Carrie V.
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat výsledek číslo 5
5
Elektronická kniha
Diamond Dishes : From the Kitchens of Baseball's Biggest Stars. [electronic resource]
Autor:
Loria, Julie
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat výsledek číslo 6
6
Kniha
Storied dishes [elektronicky zdroj] : what our family recipes tell us about who we are and where we've been / Linda Murray Berzok, editor.
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV
Vybrat výsledek číslo 7
7
Kniha
Side dishes [elektronicky zdroj] : Latina American women, sex, and cultural production / Melissa A. Fitch.
Autor:
Fitch, Melissa A.
, 1964-
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV
Vybrat výsledek číslo 8
8
Kniha
Dirty Dishes : A Restaurateur's Story of Passion, Pain, and Pasta. [elektronicky zdroj]
Autor:
Friedman, Andrew
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on requests.)
Vybrat výsledek číslo 9
9
Kniha
Signature Dishes of America : Recipes and Culinary Treasures from Historic Hotels and Restaurants. [elektronicky zdroj]
Autor:
Monahan, Sherry
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.)
Vybrat výsledek číslo 10
10
Kniha
The Book of Perilous Dishes. [elektronicky zdroj]
Autor:
Ruști, Doina
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.)
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Další »
[179342]
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Typ dokumentu
717 558
Akademické články
503 052
Elektronické knihy
245 799
Časopisy
64 832
News
52 624
Trade Publications
36 714
Recenze
17 670
Reports
17 356
Knihy
6 546
Konferenční materiály
2 380
Electronic Resources
1 828
Dissertations
595
Primary Source Documents
537
Research Starters
124
Biographies
Předmět
42 964
restaurants
39 019
cooking
25 994
nonfiction
21 660
gene expression
17 352
apoptosis
17 061
research article
16 302
food service
14 209
biology
14 116
food
12 593
restaurant reviews
11 934
germination
11 525
cancer cells
11 153
cooks
11 052
cell culture
10 733
cell lines
10 666
proteins
10 546
cell proliferation
10 190
biochemistry
9 991
food industry
9 584
fiction
9 030
biology and life sciences
8 905
cell biology
8 789
nutrition
8 614
medicine
8 488
meals
8 373
hospitality industry
8 352
stem cells
8 250
epithelial cells
8 046
fibroblasts
7 924
physiology
7 688
diet
7 414
genetics
7 410
cell death
7 331
chemistry
7 097
cell differentiation
7 020
cellular signal transduction
6 996
cookbooks
6 836
reactive oxygen species
6 801
oxidative stress
6 631
therapeutics
6 622
man-woman relationships--fiction
6 518
laboratory mice
6 498
bars (drinking establishments)
6 444
menus
6 240
mesenchymal stem cells
6 226
medicine and health sciences
6 169
transcription factors
6 109
food habits
6 089
fungi
5 896
mice
Vydavatel
149 833
springer nature
140 193
wiley-blackwell
61 074
mdpi
58 360
taylor & francis ltd
39 786
oxford university press / usa
30 986
public library of science
29 693
penton media, inc.
27 199
biomed central
23 238
routledge
22 227
associated newspapers ltd
18 715
meredith corporation
16 484
springer
14 200
media source, inc.
12 124
sage publications inc.
11 562
cambridge university press
10 417
pwxyz llc
10 239
hindawi limited
9 773
frontiers media s.a.
8 475
hearst magazines, a division of hearst communications, inc.
5 507
crain communications inc. (mi)
4 958
lippincott williams & wilkins
4 839
new york times
4 457
wiley
4 414
oxford university press
4 222
academic press
3 676
canadian science publishing
3 172
university of california press
3 133
de gruyter
3 039
brill
3 016
emerald publishing limited
2 769
elsevier b.v.
2 437
university of chicago press
2 154
elsevier
1 795
ios press
1 590
johns hopkins university press
1 407
csiro publishing
1 289
sciendo
1 081
dow jones & company inc
987
mdpi ag
933
university of texas press
571
reed business information
433
national institute of environmental health sciences
404
academic press inc.
278
bmc
213
firenze university press
209
nature publishing group
194
elsevier ltd
89
elsevier sci ltd
72
taylor & francis group
32
cambridge univ press
Publikováno v
25 454
plos one
18 194
nation's restaurant news
16 644
daily mail
14 687
scientific reports
11 971
international journal of molecular sciences
11 956
library journal
9 505
publishers weekly
5 291
molecules
5 161
journal of cellular physiology
2 656
nutrients
2 492
nature
1 894
foods
1 744
proceedings of the national academy of sciences of the united states of america
1 189
public health nutrition
1 026
science
942
british journal of nutrition
735
parasitology research
499
european journal of clinical nutrition
496
plant disease
469
british food journal
433
environmental health perspectives
417
bmc public health
342
new scientist
285
nutrition journal
284
blood
227
experimental cell research
197
biomaterials
197
international journal of gastronomy and food science
189
appetite
170
food chemistry
156
journal of food protection
150
journal of ethnic foods
109
cytotechnology
102
journal of biomedical materials research
101
journal of food composition and analysis
92
international journal of food sciences and nutrition
91
radiation research
88
journal of food science
88
nutricion hospitalaria
86
tissue engineering
84
frontiers in nutrition
83
international journal of environmental research and public health
70
regenerative therapy
62
fertility and sterility
61
acta biomaterialia
61
food quality and preference
52
biotechniques
45
new york times book review
41
heliyon
21
food research international
Zdroj
812 686
Complementary Index
458 457
eBook Index
228 221
Academic Search Ultimate
103 241
Business Source Ultimate
66 012
Regional Business News
44 187
eBook Collection (EBSCOhost)
31 578
OpenAIRE
20 067
Supplemental Index
11 487
MEDLINE
3 678
Directory of Open Access Journals
2 044
Emerald Insight
1 897
Networked Digital Library of Theses & Dissertations
1 641
Scopus®
1 174
Vybrané kolekce e-knih
1 151
SAGE Knowledge
957
JSTOR Journals
920
Science Citation Index Expanded
637
Library, Information Science & Technology Abstracts
567
GreenFILE
537
Research Starters
457
Central and Eastern European Online Library (CEEOL)
329
BrillOnline Reference Works
298
Oxford Reference
230
Britannica Online
201
arXiv
200
Social Sciences Citation Index
195
ScienceDirect
118
SAGE Research Methods
81
Arts & Humanities Citation Index
67
Oxford Scholarship Online
57
NORA (Norwegian Open Research Archive)
21
Katalog Knihovny AV ČR
11
Brill E-Book Collection
6
Digitalni knihovny ČR
5
OAPEN Library
2
Oxford Scholarly Editions Online
2
SSOAR – Social Science Open Access Repository
1
Manuscriptorium Digital Library
Geografie
48 083
united states
6 909
new york (state)
6 499
china
6 381
england
2 958
australia
2 835
japan
2 409
brazil
1 698
russia
1 072
poland
247
brooklyn (new york, n.y.)
Umístění
17
Baze Knava - Analytika
3
Knav
1
Baze Knavc - Casopisy
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......