Zobrazeno 1 - 10
of 1 934
pro vyhledávání: '"dimethylglyoxime"'
Autor:
Kichou, N.1,2 kichou_nor@yahoo.fr, Guechtouli, N.1,3, Zaater, S.4,5, Meghezzi, H.3, Hank, Z.2
Publikováno v:
Journal of Structural Chemistry. Dec2018, Vol. 59 Issue 8, p1866-1879. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Micaela B. Gómez Jousse, Gisela Ferraro, Federico J. Pomiro, Daniel M. Pasquevich, Carolina Bagnato
Publikováno v:
Journal of Trace Elements and Minerals, Vol 8, Iss , Pp 100130- (2024)
Background: Environmental contamination with nickel is increasing due to the discharge of industrial effluents and other anthropogenic activities. Therefore, the improvement of methods for monitoring nickel concentration is of great value. The dimeth
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0e67b83f01c54e4eb37b6df63056fbcd
Publikováno v:
Contact Dermatitis (01051873). Aug2016, Vol. 75 Issue 2, p77-81. 5p.
Autor:
Harimu, La1 harim_l@yahoo.com, Lamuru, Afrianti Sumardin2, Nurlansi1, Tisan2, Rudi, La1, Mulyana, Wa Ode1, Haeruddin1
Publikováno v:
AIP Conference Proceedings. 2021, Vol. 2360 Issue 1, p1-9. 9p.
Autor:
Igor Yu. Shchapin, Andrey I. Nekhaev
Publikováno v:
Hydrogen, Vol 4, Iss 1, Pp 74-102 (2023)
During the oxidation of hydrocarbons using hydrogen peroxide solutions, the evolution of gaseous oxygen is a side and undesirable process, in which the consumption of the oxidizer is not associated with the formation of target products. Therefore, no
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/83b5b4548ab34e8884bbb5ab96dbea08
Publikováno v:
Water SA. Apr2012, Vol. 38 Issue 2, p261-268. 8p. 10 Charts, 1 Graph.
Publikováno v:
Zanco Journal of Pure and Applied Sciences, Vol 35, Iss 1 (2023)
The condensation reaction between dimethylglyoxime, acetic acid, and 4-aminophenol was significantly influenced by the [LH2] type donor derivative ligand. The reaction was conducted in methanol for 24 hours while being stirred and refluxed. The synth
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c153a1c27ec64df9a1e21ebd62e5df11
Autor:
Liang, Aihui1 ahliang2008@163.com, Wang, Haolin1, Yao, Dongmei1, Jiang, Zhiliang1 zljiang@mailbox.gxnu.edu.cn
Publikováno v:
Food Chemistry. Jan2019, Vol. 271, p39-46. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.