Zobrazeno 1 - 10
of 2 432
pro vyhledávání: '"dilute solution"'
Publikováno v:
Metals, Vol 14, Iss 6, p 605 (2024)
Notable increases in metal consumption and declining ore grades in recent decades have stressed the significance of dilute solutions as secondary sources of valuable metals. Moreover, environmental considerations and the imperative of sustainable dev
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4c2db2039a5248afb810f6a2fd2ade71
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Mining and Geo-Engineering, Vol 56, Iss 3, Pp 239-247 (2022)
Removal of copper from synthesized and real dilute sulfuric acid solutions was investigated. Effects of copper, iron concentrations and applied potential were studied. In pure copper solutions, increasing the Cu2+ concentration from 1000 to 5000 mg.L
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/00cba2099f3944549c08f4821e5a6dae
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yongqiang Gong, Tingting Gu, Tiantian Zhang, Songnan Li, Zhenyu Yu, Mingming Zheng, Yaqing Xiao, Yibin Zhou
Publikováno v:
Gels, Vol 8, Iss 11, p 714 (2022)
An investigation was conducted into the impacts of hydroxypropyl glutinous rice starch (HPGRS) and lactate-esterified glutinous rice starch (LAEGRS) on a dilute solution and gel properties of wheat starch (WS) at different proportions (0%, 1%, 3%, 5%
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ef98fb7c4ad841f791afad79461cc793
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.