Zobrazeno 1 - 10
of 56
pro vyhledávání: '"digital food environment"'
Autor:
Si Si Jia, Allyson R. Todd, Lana Vanderlee, Penny Farrell, Margaret Allman-Farinelli, Gary Sacks, Alice A. Gibson, Stephanie R. Partridge
Publikováno v:
BMC Medicine, Vol 22, Iss 1, Pp 1-21 (2024)
Abstract Background Online food delivery (OFD) platforms offer easy access to an abundance of energy-dense and nutrient-poor takeaway foods and may exacerbate existing unhealthy food environments. Efforts to improve population diets include a range o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aa8d4aa97baa4be48f21345383862109
Autor:
Zhongyu He, Xiaoxu Chen
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 11 (2024)
IntroductionOnline food shopping has a profound impact on people’s food acquisition behavior, the current study aims to understand how online food shopping may affect the accessibility of the local food environment and further influence the health
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/82f663a9d7984969bddf790f90143566
Autor:
Sheima T. Saleh, Tareq M. Osaili, Ayoub Al-Jawaldeh, Haydar A. Hasan, Mona Hashim, Maysm N. Mohamad, Salma Abu Qiyas, Haleama Al Sabbah, Rameez Al Daour, Radhiya Al Rajaby, Emad Masuadi, Lily Stojanovska, Dimitrios Papandreou, Antonis Zampelas, Ayesha S. Al Dhaheri, Hanin Kassem, Leila Cheikh Ismail
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 11 (2024)
IntroductionThis cross-sectional study aimed to assess Online food delivery applications (OFDA) usage trends among adolescent users in the United Arab Emirates (UAE), focusing on their perceptions of healthy food options and food safety (n = 532).Met
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b295fcf57d2c422bb5b1bd9e9c574089
Autor:
Lana Vanderlee, Gary Sacks
Publikováno v:
Public Health Nutrition, Vol 26, Pp 3343-3348 (2023)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/881179772e4a458ebd7b4bbffa5c0373
Autor:
Laís Vargas Botelho, Jade Veloso Freitas, Alex Oliveira da Camara, Iasmim Ferreira de Almeida, Thauanne de Souza Gonçalves, Paula Martins Horta, Daniela Silva Canella, Letícia de Oliveira Cardoso
Publikováno v:
Public Health Nutrition, Vol 26, Pp 1-11 (2023)
Abstract Objective: To describe the promotion of food and beverage and marketing strategies used by online food delivery services (OFDS) in a social media platform before and during the pandemic in Brazil. Design: Publicly available data were extr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a54849068e224cb88cfaa1bad01b1a91
Autor:
Bianca C. Braga, Alejandra Arrieta, Boateng Bannerman, Frank Doyle, Gloria Folson, Rohit Gangupantulu, Nga Thu Hoang, Phuong Nam Huynh, Bastien Koch, Peter McCloskey, Lan Mai Tran, Trang Huyen T. Tran, Duong Thuy T. Truong, Phuong H. Nguyen, David Hughes, Aulo Gelli
Publikováno v:
Frontiers in Digital Health, Vol 4 (2022)
Unhealthy diets are a critical global concern while dietary measure methods are time consuming and expensive. There is limited evidence that phone-based interventions can improve nutrition data collection and dietary quality, especially for adolescen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/405a4bb7911c45aeadb81cbecc709cdf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.