Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"digestion optimization"'
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 6, p 1192 (2021)
The antimicrobial peptide Leg1 (RIKTVTSFDLPALRFLKL) from chickpea legumin is active against spoilage bacteria, yeast, and mold. The present study tested its effectiveness under food storage conditions and examined options to obtain a food-grade agent
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/63e623b5794e47c695a9fd7e39fe1dc3
Publikováno v:
Open Chemistry, Vol 12, Iss 8, Pp 868-876 (2014)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8e807a7f681b4a82b81a98f85ce4b38e
Publikováno v:
Foods
Volume 10
Issue 6
Volume 10
Issue 6
The antimicrobial peptide Leg1 (RIKTVTSFDLPALRFLKL) from chickpea legumin is active against spoilage bacteria, yeast, and mold. The present study tested its effectiveness under food storage conditions and examined options to obtain a food-grade agent
Autor:
Estefanía Larreategui, Carlos Banchón
Publikováno v:
Scipedia Open Access
Scipedia SL
Enfoque UTE; Vol. 5 Núm. 2 (2014); pp. 29-37
Enfoque UTE; Vol. 5 No. 2 (2014); pp. 29-37
Enfoqute, Vol 5, Iss 2, Pp 29-37 (2014)
Scipedia SL
Enfoque UTE; Vol. 5 Núm. 2 (2014); pp. 29-37
Enfoque UTE; Vol. 5 No. 2 (2014); pp. 29-37
Enfoqute, Vol 5, Iss 2, Pp 29-37 (2014)
(Received: 2014/05/12 - Accepted: 2014/06/27)The environment is still affected by the inappropriate use of organic matter waste, but a culture of recycling and reuse has been promoted in Ecuador to reduce carbon footprint. The composting, a technique
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::52ed9c743ae893ee753fd247eddd8cdf
https://www.scipedia.com/public/Larreategui_Banchon_2014a
https://www.scipedia.com/public/Larreategui_Banchon_2014a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.