Zobrazeno 1 - 10
of 6 081
pro vyhledávání: '"digestible organic matter"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gindri, M., Zilio, E.M.C., Guterres, A.S., Gindri, R.G., Campos, F.S., Bomfim, M.A.D., Galvani, D.B., Kozloski, G.V.
Publikováno v:
In Small Ruminant Research September 2019 178:37-42
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Robert E. Mora-Luna, Ana M. Herrera-Angulo, Michelle C. B. Siqueira, Maria Gabriela da Conceição, Juana C. C. Chagas, Carolina C. F. Monteiro, Antonia S. C. Véras, Francisco F. R. Carvalho, Marcelo A. Ferreira
Publikováno v:
Animals, Vol 12, Iss 3, p 401 (2022)
The aim of this study was to evaluate the effect of replacing Tifton-85 hay (Cynodon spp. cv. Tifton 85) with 0, 150, 300, 450 and 600 g/kg dry matter (DM) of spineless cactus (SC, Nopalea cochenilifera Salm-Dyck) plus urea and ammonium sulfate (UAS;
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1c6956da00304893b509e03faf4c82ea
Publikováno v:
Scientific Papers Series Management, Economic Engineering in Agriculture & Rural Development. 2016, Vol. 16 Issue 3, p303-307. 5p.
Publikováno v:
The Journal of Agricultural Science. 160:380-390
The voluntary digestible organic matter intake (DOMI) of mature barley crops (Hordeum spp.) for sheep depends largely on straw quality. Direct measurement of DOMI is laborious; consequently, the research reported here evaluated indicator traits for i
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
MEZHUNTS BAGRAT KHACHATUR
Publikováno v:
Journal of Central European Agriculture, Vol 7, Iss 3, Pp 445-450 (2007)
Livestock production system in Armenia is based on forage plants derived from natural and modifi ed pastures and hayfields. At present, because of the lack of a suitable laboratory base, local forages have not been investigated in terms of in-vitro d
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/af1d56af77924debaf03643d39e01b85
Autor:
T., Adogla-Bessa1, F. O., Sarkwa2 ofsarkwa@ug.edu.gh, L. K., Adjorlolo2, E. C., Timpong-Jones2, F., Idan3, A., Nyarko Gyimah2, Tudeka, C. K.2
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition & Development. Jul2022, Vol. 22 Issue 5, p20401-20414. 14p.
Autor:
E.M.C. Zilio, Gilberto Vilmar Kozloski, Marco Aurélio Delmondes Bomfim, D. B. Galvani, F.S. Campos, R. G. Gindri, A.S. Guterres, M. Gindri
Publikováno v:
Small Ruminant Research. 178:37-42
Nutritional assessment of grazing ruminants, particularly on natural heterogeneous rangelands, remains a challenge for researchers and technicians. The aims of this study were: i) to compare methodologies of herbage sampling to determine crude protei