Zobrazeno 1 - 10
of 8 305
pro vyhledávání: '"digestibility coefficient"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Elwy A. Ashour, Mahmoud Kamal, Hayman A.A. Altaie, Ayman A. Swelum, Gamaleldin M. Suliman, Guillermo Tellez-Isaias, Mohamed E. Abd El-Hack
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 103, Iss 1, Pp 103170- (2024)
ABSTRACT: For the evaluation of the effects of various quantities of crude protein (CP) and metabolizable energy (ME) (kcal/kg diet) in Japanese quail lay chicken meals on performance, digestion coefficients, and nutritional value. An experiment was
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/61cd613511c640dc98d6f8ee248418d8
Autor:
Ashour, Elwy A. *, Kamal, Mahmoud, Altaie, Hayman A.A., Swelum, Ayman A., Suliman, Gamaleldin M., Tellez-Isaias, Guillermo, El-Hack, Mohamed E. Abd
Publikováno v:
In Poultry Science January 2024 103(1)
Autor:
Paola Orellana, Lorenzo Márquez, Alexander Ortloff, Joceline Ruiz, Patricio Dantagnan, Adrián J. Hernández
Publikováno v:
Frontiers in Veterinary Science, Vol 11 (2024)
Brewer’s spent yeast (BSY), derived from Saccharomyces cerevisiae used in beer production, is a valuable protein source for aquafeeds. Estimations of apparent digestibility coefficients (ADC) for nutrients in BSY are crucial for its inclusion in aq
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d8bbf6377cf842eb8b5c53f01690696c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yuexing Zhang, Linghua Wang, Zhiyong Dong, Samwel Mugeni Changarawe, Liying Huang, Jinwei Hu, Trond Storebakken, Bo Shi
Publikováno v:
Frontiers in Physiology, Vol 14 (2023)
The aim of this study was to evaluate the effects of replacing fish meal (FM) or soy protein concentrate (SPC) with wheat gluten on growth performance, feed utilization, and nutrient digestibility and retention in Japanese seabass (Lateolabrax japoni
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c6c2cb6d42314cbdb801bd9362eb7ad9
Publikováno v:
Majallah-i ̒Ilmī-i Shīlāt-i Īrān, Vol 28, Iss 2, Pp 165-177 (2019)
The effects of dietary protein levels were investigated on growth, carcass biochemical composition and apparent digestibility coefficient in Caspian trout, Salmo trutta caspius. The present study was carried out in a completely randomized design with
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f6243fa49917452ea0a99312e09ed303