Zobrazeno 1 - 10
of 120
pro vyhledávání: '"digesta viscosity"'
Autor:
E.A. Fernandes, C.F. Martins, J.R. Sales, D.F.P. Carvalho, J.A.M. Prates, M.M. Lordelo, L.L. Martins, A. Raymundo, A.M. Almeida
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 103, Iss 11, Pp 104106- (2024)
ABSTRACT: Global population is rising, leading to higher demand for meat and concerns on environmental and economic impacts of conventional feedstuffs that corn and soybean meal have. Recently there has been a shift towards more sustainable feedstuff
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/52529b8dc86e4d2cb1c833a0778a2fb8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Urooj Anwar, Muhammad Riaz, Muhammad Farooq Khalid, Riaz Mustafa, Umar Farooq, Muhammad Ashraf, Hassan Munir, Muhammad Auon, Mubasher Hussain, Munawar Hussain, Muhammad Farhan Ayaz Chisti, Muhammad Qamar Bilal, Abd ur Rehman, Muhammad Aziz ur Rahman
Publikováno v:
Animals, Vol 13, Iss 2, p 278 (2023)
The current study was conducted to evaluate the effects of stored wheat-based diet (1.5 and 2.5 years stored wheat) with and without the supplementation of xylanase and phytase enzymes in combination or individually on performance parameters, digesti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/679edb7d629e46d78bd054f1acf6c9b4
Autor:
I.B. Barasch, J.L. Grimes
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 100, Iss 9, Pp 101275- (2021)
ABSTRACT: Feed costs represent a significant portion of the cost of poultry production. This study, in 3 experiments, was conducted to evaluate the effectiveness of a heat-stable xylanase (XYL) as a dietary supplement and its effect on digesta viscos
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1aec89c134e945309fadeb04e9a8d753
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
P. Konieczka, S. Smulikowska
Publikováno v:
Animal, Vol 12, Iss 6, Pp 1144-1153 (2018)
This study examines the impact of Lupinus angustifolius variety (C) and inclusion level (L) in broiler diets on the nutritional value, viscosity of ileal digesta and activity of gut microbiota. The experiment was conducted on 154 female 21-day-old br
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/162623f938f74a0a9cb6495eef8376c9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
S. Hartini, M. Choct
Publikováno v:
Journal of the Indonesian Tropical Animal Agriculture, Vol 35, Iss 2, Pp 95-100 (2014)
An experiment was conducted to observe the effect of non-starch polysaccharides (NSP) onperformance and digestive activity of laying hens. Thirty-two ISA Brown hens were individually cagedand offered four diets (wheat-based, millrun-based, barley-bas
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0b502b6125cb4db5b0bd78d65ccf99f1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lúcio Francelino Araújo, Cristiane Soares da Silva Araújo, Natália Barros Petroli, Antonio Carlos de Laurentiz, Ricardo de Albuquerque, Messias Alves de Trindade Neto
Publikováno v:
Revista Brasileira de Zootecnia, Vol 40, Iss 10, Pp 2142-2146 (2011)
The objective of the present experiment was to evaluate the inclusion of sunflower meal in diets formulated on total or digestible amino acid basis fed to broilers of 22 to 42 days of age. Nine hundred and sixty birds were distributed in a completely
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7b2b32278a94420ea3158620a22d8f7d