Zobrazeno 1 - 10
of 41
pro vyhledávání: '"diffusing wave spectroscopy (DWS)"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2023)
IntroductionProtein gelation process is of importance in food industry. The objective of this study is to investigate the influence of salt concentration variation, which induced protein conformation change, on protein’s intermolecular interactions
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f8be41838a484956a0722306deb31a9b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
CHIMIA, Vol 55, Iss 3 (2001)
The application of light scattering to concentrated colloidal suspensions has often been considered too complicated due to strong multiple scattering. Here we show that diffusing wave spectroscopy (DWS) permits the characterization of dynamic and sta
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/da398d4307634447bdcde1b6aca7c6e8
Autor:
James K. Ferri, Fabrizia Salerni, Libero Liggieri, Luigi Cristofolini, Francesca Ravera, Valentina Lorusso, Davide Orsi, Robert McMillin
Publikováno v:
Advances in colloid and interface science
288 (2021): 102341-1–102341-15. doi:10.1016/j.cis.2020.102341
info:cnr-pdr/source/autori:Lorusso V.; Orsi D.; Salerni F.; Liggieri L.; Ravera F.; McMillin R.; Ferri J.; Cristofolini L./titolo:Recent developments in emulsion characterization: Diffusing Wave Spectroscopy beyond average values/doi:10.1016%2Fj.cis.2020.102341/rivista:Advances in colloid and interface science (Print)/anno:2021/pagina_da:102341-1/pagina_a:102341-15/intervallo_pagine:102341-1–102341-15/volume:288
288 (2021): 102341-1–102341-15. doi:10.1016/j.cis.2020.102341
info:cnr-pdr/source/autori:Lorusso V.; Orsi D.; Salerni F.; Liggieri L.; Ravera F.; McMillin R.; Ferri J.; Cristofolini L./titolo:Recent developments in emulsion characterization: Diffusing Wave Spectroscopy beyond average values/doi:10.1016%2Fj.cis.2020.102341/rivista:Advances in colloid and interface science (Print)/anno:2021/pagina_da:102341-1/pagina_a:102341-15/intervallo_pagine:102341-1–102341-15/volume:288
We report here an overview of current trends and a selection of recent results regarding the characterization of emulsions by Diffusing Wave Spectroscopy (DWS). We provide a synopsis of the state of the art of the DWS technique, and a critical discus
Autor:
Chandran, Sriram R
This thesis describes the development and applications of an extension of DWS which enables the recovery of ‘localized’ mechanical properties, in a specified region of a complex jelly-like object which is inhomogeneous, marked out by the focal vo
Externí odkaz:
http://etd.iisc.ernet.in/handle/2005/2753
http://etd.ncsi.iisc.ernet.in/abstracts/3593/G27123-Abs.pdf
http://etd.ncsi.iisc.ernet.in/abstracts/3593/G27123-Abs.pdf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sharafbafi, Negin
In this thesis, the macroscopic phase separation of milk proteins and high molecular weight oat beta-glucan was investigated. A better knowledge of this model system will improve our ability to control structure in dairy gels containing nutritionally
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10214/4060