Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"diffraction angle"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lyudmila Guba, Olga Gyrka, Alina Tkachenko, Mykhailo Bodak, Volodymyr Havrylyshyn, Khrystyna Kovalchuk, Mariia Katruk
Publikováno v:
Tehnologìčnij Audit ta Rezervi Virobnictva, Vol 1, Iss 3(51), Pp 53-57 (2019)
The paper analyzes modern methods for studying the staling process of flour confectionery products, namely, X-ray diffraction analysis, X-ray diffraction, and differential scanning colorimetry. Since the crystalline structure of finished flour confec
Publikováno v:
Tehnologìčnij Audit ta Rezervi Virobnictva, Vol 6, Iss 3(50), Pp 40-44 (2019)
The research topics are the hardening process of flour confectionery during storage, accompanied by a complex of complex physical, chemical, colloidal and biochemical processes associated with starch and proteins. It is revealed that scientists use n
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kovalchuk, Khrystyna, Bodak, Mykhailo, Katruk, Mariia, Gyrka, Olga, Tkachenko, Alina, Guba, Lyudmila, Havrylyshyn, Volodymyr
Publikováno v:
Technology audit and production reserves; Том 1, № 3(51) (2020): Chemical engineering; 53-57
Technology audit and production reserves; Том 1, № 3(51) (2020): Хімічна інженерія; 53-57
Technology audit and production reserves; Том 1, № 3(51) (2020): Химическая инженерия; 53-57
Technology audit and production reserves; Том 1, № 3(51) (2020): Хімічна інженерія; 53-57
Technology audit and production reserves; Том 1, № 3(51) (2020): Химическая инженерия; 53-57
The paper analyzes modern methods for studying the staling process of flour confectionery products, namely, X-ray diffraction analysis, X-ray diffraction, and differential scanning colorimetry. Since the crystalline structure of finished flour confec
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.