Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"different denaturants"'
Publikováno v:
Journal of the American Chemical Society, 131(7), 2739-2746
Journal of the American Chemical Society, 131, 2739-46
Journal of the American Chemical Society 131 (2009) 7
Journal of the American Chemical Society, 131, 7, pp. 2739-46
Journal of the American Chemical Society, 131, 2739-46
Journal of the American Chemical Society 131 (2009) 7
Journal of the American Chemical Society, 131, 7, pp. 2739-46
Item does not contain fulltext During folding of many proteins, molten globules are formed. These partially folded forms of proteins have a substantial amount of secondary structure but lack virtually all tertiary side-chain packing characteristic of
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::e6be4cbc721388829902ced1e0d3656d
https://research.wur.nl/en/publications/noncooperative-formation-of-the-off-pathway-molten-globule-during
https://research.wur.nl/en/publications/noncooperative-formation-of-the-off-pathway-molten-globule-during
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.