Zobrazeno 1 - 10
of 480
pro vyhledávání: '"dietetic fiber"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pérez-Santana, Danae1 danaeps@ifal.uh.cu, Luis Rodríguez-Sanchez, José2, Calle, Jehannara2, Nuñez de Villavicencio, Margarita2, Díaz-Ortega, Liudmila1, Herrera-Llanes, Leyra2
Publikováno v:
Ciencia y Tecnologia de los Alimentos. sep-dec2018, Vol. 28 Issue 3, p62-67. 6p.
Publikováno v:
In Revista Española de Nutrición Comunitaria 2010 16(2):69-76
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Y. N. Mora-Cura, Cristóbal N. Aguilar, Juan C. Contreras-Esquivel, Raúl Rodríguez-Herrera, Jesús Morlett-Chávez, M. Delgado-García, N. P. Meléndez-Rentería
Publikováno v:
Current Microbiology. 74:691-701
The aim of this study was to evaluate the fermentation of dietary fiber from green bean (Phaseolus vulgaris) and prickly pear shell (Opuntia ficus-indica) by Lactobacillus acidophilus LA-5 and Bifidobacterium bifidum 450B growing as mono-culture and