Zobrazeno 1 - 10
of 14 483
pro vyhledávání: '"dietary salt intake"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Research in Applied and Basic Medical Sciences, Vol 10, Iss 4, Pp 347-360 (2024)
Background & Aims: Dietary salt is a common compound used for both food and non-food purposes. It is beneficial to the bodies of animals due to its electrolyte composition, which is necessary for several metabolic processes. However, higher quantitie
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2b1b45121ec44acf86782a333f999021
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mathur, Prashant1 (AUTHOR) director-ncdir@icmr.gov.in, Kulothungan, Vaitheeswaran1 (AUTHOR), Nath, Anita1 (AUTHOR), Vinay Urs, K. S.1 (AUTHOR), Ramakrishnan, Lakshmy2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Scientific Reports. 11/20/2023, Vol. 13 Issue 1, p1-10. 10p.
Autor:
Piyush Jain, Sharan Murali, Quincy Mariam Jacob, Roopa Shivashankar, Arun Srivastava, Bency Joseph, Mohankumar Raju, Manikanda Nesan S, Albertino Damasceno, Prabhdeep Kaur
Publikováno v:
The Journal of Clinical Hypertension, Vol 26, Iss 6, Pp 735-739 (2024)
Abstract We conducted a pre‐post intervention study to determine knowledge, attitude, and practice toward dietary salt intake before, immediately, and 1‐month after nurse‐led one‐on‐one counseling. We purposively selected three public healt
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/290ff6264cbb4ff3beaa26fad2f5b374
Publikováno v:
Journal of Health, Population and Nutrition, Vol 43, Iss 1, Pp 1-7 (2024)
Abstract Introduction High salt intake is a major risk factor for hypertension and its complications such as chronic kidney disease (CKD) and cardiovascular diseases. The present study aimed to determine level of sodium consumption and its relation w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f140fe95037c4e15871fb098d6ae678f
Autor:
Jie Yu, Lauren Houston, Chris Gianacas, Vivian Lee, Robert A. Fletcher, Angela Xun‐Nan Chen, Clare Arnott
Publikováno v:
The Journal of Clinical Hypertension, Vol 26, Iss 5, Pp 543-552 (2024)
Abstract The Australian culturally and linguistically diverse (CALD) communities may be at higher risk of salt intake than recommended given the use of a combination of discretionary sources and exposure to processed foods within a western country. T
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2d4613ecf4ff420492361ea3e7f6f5a7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.