Zobrazeno 1 - 10
of 112
pro vyhledávání: '"dietary protein sources"'
Autor:
Sumaiya Akter, Md. Ayenuddin Haque, Md. Al-Amin Sarker, Usman Atique, Sonia Iqbal, Pallab Kumer Sarker, Bilal Ahamad Paray, Takaomi Arai, M. Belal Hossain
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 8 (2024)
Reliance on fish meal can be reduced by incorporating plant-based ingredients, making aquaculture more economical, sustainable and environmental friendly. In this study, the efficacy of plant protein ingredients (PPI) such as mustard oil cake (MOC),
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fcffa515e8294e29a61baa59bb4dafcf
Publikováno v:
South African Journal of Animal Science; Vol. 52 No. 4 (2022); 444-451
South African Journal of Animal Science, Volume: 52, Issue: 4, Pages: 444-451, Published: 2022
South African Journal of Animal Science, Volume: 52, Issue: 4, Pages: 444-451, Published: 2022
The objective of this study was to evaluate the effects of total and partial replacement of fishmeal with defatted yellow mealworm (Tenebrio molitor) meal on one-summer-old common carp (Cyprinus carpio) with an initial bodyweight of 97.54 g ± 51.0 g
Autor:
Yangbo Sun, Buyun Liu, Linda G. Snetselaar, Robert B. Wallace, Aladdin H. Shadyab, Candyce H. Kroenke, Bernhard Haring, Barbara V. Howard, James M. Shikany, Carolina Valdiviezo, Wei Bao
Publikováno v:
Journal of the American Heart Association: Cardiovascular and Cerebrovascular Disease, Vol 10, Iss 5 (2021)
Background Dietary recommendations regarding protein intake have been focused on the amount of protein. However, such recommendations without considering specific protein sources may be simplistic and insufficient. Methods and Results We included 102
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a4728c340c734213af35bf5fef409563
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nielsen, T B, Würtz, A M L, Tjønneland, A, Overvad, K & Dahm, C C 2022, ' Substitution of unprocessed and processed red meat with poultry or fish and total and cause-specific mortality ', British Journal of Nutrition, vol. 127, no. 4, pp. 563-569 . https://doi.org/10.1017/S0007114521001252
Nielsen, T B, Würtz, A M L, Tjønneland, A, Overvad, K & Dahm, C C 2022, ' Substitution of unprocessed and processed red meat with poultry or fish and total and cause-specific mortality ', The British Journal of Nutrition, vol. 127, no. 4, pp. 563-569 . https://doi.org/10.1017/S0007114521001252
Nielsen, T B, Würtz, A M L, Tjønneland, A, Overvad, K & Dahm, C C 2022, ' Substitution of unprocessed and processed red meat with poultry or fish and total and cause-specific mortality ', British Journal of Nutrition, vol. 127, no. 4, pp. 563–569 . https://doi.org/10.1017/S0007114521001252
Nielsen, T B, Würtz, A M L, Tjønneland, A, Overvad, K & Dahm, C C 2022, ' Substitution of unprocessed and processed red meat with poultry or fish and total and cause-specific mortality ', The British Journal of Nutrition, vol. 127, no. 4, pp. 563-569 . https://doi.org/10.1017/S0007114521001252
Nielsen, T B, Würtz, A M L, Tjønneland, A, Overvad, K & Dahm, C C 2022, ' Substitution of unprocessed and processed red meat with poultry or fish and total and cause-specific mortality ', British Journal of Nutrition, vol. 127, no. 4, pp. 563–569 . https://doi.org/10.1017/S0007114521001252
Recent studies found positive associations between intake of red meat and processed meat and total mortality; however, substitution of red meat with poultry and fish has been poorly investigated. We aimed to investigate associations for substitutions
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::6e428ae6b281f3750d09939289fcb37e
https://vbn.aau.dk/da/publications/e021d30f-e58a-4fea-b816-0f90f5ab3f57
https://vbn.aau.dk/da/publications/e021d30f-e58a-4fea-b816-0f90f5ab3f57