Zobrazeno 1 - 10
of 122
pro vyhledávání: '"dietary protein source"'
Publikováno v:
Animal Bioscience, Vol 35, Iss 2, Pp 260-271 (2022)
Objective We aimed to investigate the effect of the differing amino acid (AA) release dynamics of two protein sources on the growth performance, nitrogen deposition, plasma biochemical parameters, and muscle synthesis and degradation of piglets when
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/08cae252ff874f06b7af14dd43584ed6
Publikováno v:
Frontiers in Veterinary Science, Vol 9 (2022)
As antibiotic-free (ABF) broiler production continues to increase, understanding the development and local immune response in the intestines of ABF broilers is essential. Mitotically active cells, the majority of which will become enterocytes, help m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/621f4d3e5cd5464ea24bdc07b8283473
Autor:
A.M. Abdelatty, M.I. Mandouh, A.K. Al-Mokaddem, H.A. Mansour, H.M.A. Khalil, A.A. Elolimy, H. Ford, O.A.A. Farid, A. Prince, O.G. Sakr, S.H. Aljuaydi, M. Bionaz
Publikováno v:
Animal, Vol 14, Iss 11, Pp 2423-2432 (2020)
The interest in biodiesel production from oil-bearing seeds rather than soybean necessitates the scientific validation of other good quality protein sources that could substitute soybean meal in animal diets, particularly, broiler chickens where soyb
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2bbf43a29bea4b92b3b0ed15b4cb2400
Publikováno v:
Veterinary and Animal Science, Vol 9, Iss , Pp 100096- (2020)
Soyabean meal (SBM) is the major dietary protein source for the poultry industry in sub-Saharan Africa. Due to inadequate local soyabean production, alternative protein sources are required. Two hundred 9-day old Japanese quail chicks were randomly a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/702928070ce141f4950f0dbc1d0fbd32
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Soumya K. Kar, Alfons J. M. Jansman, Dirkjan Schokker, Leo Kruijt, Amy C. Harms, Jerry M. Wells, Mari A. Smits
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 4 (2017)
Growth in world population will inevitably leads to increased demand for protein for humans and animals. Protein from insects and blood plasma are being considered as possible alternatives, but more research on their nutritional quality and health ef
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c86eaf39b9d6425d8e13dc4b5181987f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Thomas A. Aloysius, Veronika Tillander, Matteo Pedrelli, Simon N. Dankel, Rolf K. Berge, Bodil Bjørndal
Publikováno v:
Nutrients
Nutrients; Volume 14; Issue 24; Pages: 5364
Nutrients; Volume 14; Issue 24; Pages: 5364
Rest raw materials provide a new source of bioactive dietary ingredients, and this study aimed to determine the health effects of diets with chicken protein hydrolysate (CPH) and chicken oil (CO) generated from deboned chicken meat. Male Wistar rats
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::92c08f20c5cd59f8943126cf5a0f188e
https://hdl.handle.net/11250/3050686
https://hdl.handle.net/11250/3050686
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.