Zobrazeno 1 - 10
of 30 688
pro vyhledávání: '"dietary preferences"'
Publikováno v:
Modern Preventive Medicine. 2024, Vol. 51 Issue 11, p1975-1981. 7p.
Publikováno v:
Obesities, Vol 4, Iss 1, Pp 35-44 (2024)
(1) Background: Body composition analysis, particularly the assessment of the amount and distribution of body fat and muscle mass in young people, is of considerable clinical importance for the detection of nutritional disorders. (2) Methods: Univers
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c93dec09af4a4ed9b29e1682859e8697
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fedkov, Dmytro1,2,3 fedkovdmytro@gmail.com, Peine, Christine2, Khalil, Abdullah2, Lang, Felix2
Publikováno v:
Rheumatology / Reumatologia. 2024, Vol. 62 Issue 3, p161-168. 8p.
Autor:
Petřeková, Karin1 (AUTHOR) karin.petrekova@osu.cz, Borzenko, Nadezhda1 (AUTHOR), Kovalová, Martina2 (AUTHOR) martina.kovalova@osu.cz, Gottfriedová, Nikol2 (AUTHOR) nikol.gottfriedova@osu.cz
Publikováno v:
Obesities. Mar2024, Vol. 4 Issue 1, p35-44. 10p.
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 11 (2024)
BackgroundTo understand the impact of individual preferences for specific dietary items on OA, and to help inform the development of effective and targeted OA prevention and management strategies, we performed a Mendelian randomization analysis betwe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ac16f0807baf43d8946d1ce0f007df00
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Rheumatology, Vol 62, Iss 3, Pp 161-168 (2024)
Introduction Recently, diet has received considerable attention as an important factor in inflammatory arthritis. The objective of this study was to evaluate disease activity and fatigue in patients with rheumatoid arthritis and spondyloarthritis (in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c44d2edf3fbc4fb58fe33d16fab6d17c