Zobrazeno 1 - 10
of 38
pro vyhledávání: '"dietary foods"'
Publikováno v:
Engineering, Vol 7, Iss 5, Pp 663-673 (2021)
Carbohydrates, which are mostly present in sugar, starch, and fiber, are one of the main ingredients of food and the primary source of energy in the human diet. Among these three main sources, starch stands out as one of the most abundant reserves of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8dfc6a8ebe6e44fa92ea63f1ccf8f1c4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Engineering, Vol 7, Iss 5, Pp 663-673 (2021)
Carbohydrates, which are mostly present in sugar, starch, and fiber, are one of the main ingredients of food and the primary source of energy in the human diet. Among these three main sources, starch stands out as one of the most abundant reserves of
Publikováno v:
Chemist & Druggist. 10/11/2008, Vol. 270 Issue 6668, p30-30. 1/6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Note: the original source of this report is the BfR website – see Updated BfR Opinion no. 009/2022 of 29 March 2022Infant formula is subject to very stringent hygiene regulations. Infections caused by patho- genic microbes are accordingly rare. How
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2659::50ae5696f42dbfe22efe4d68d5be2b95
https://zenodo.org/record/7358169
https://zenodo.org/record/7358169
Publikováno v:
Web of Science
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Made available in DSpace on 2021-06-25T12:24:19Z (GMT). No. of bitstreams: 0 Previous issue date: 2020-09-01 There are indications of the use of substances with sweetening properties since the Stone Age (Prehistory), whether in their natural species
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::1d8d95bf98bda80d4a84717c13101fe2
Autor:
Athanasios Foukis, Panagiota-Yiolanda Stergiou, Panayiotis V. Ioannou, Emmanuel M. Papamichael, Olga A. Gkini
Publikováno v:
Catalysts, Vol 10, Iss 965, p 965 (2020)
Catalysts
Volume 10
Issue 9
Catalysts
Volume 10
Issue 9
Contemporary consumers demand healthier and more nourishing food, and thus, alternative foods that are low-calorie in fats and/or sugars are preferred. These desired properties may be attained by substituting the fatty acid esters of erythritol and p
Autor:
Richter, Marissol
Bombom é o produto constituído por massa de chocolate ou por um núcleo formado de recheios diversos, recobertos por uma camada de chocolate. Alimentos para fins especiais (diet) são aqueles nos quais ocorrem modificações no conteúdo de nutrien