Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"dietary fiber enriched fractions"'
Autor:
Sette Paula, Calvache Jhon Edinson Nieto, Soria Marcelo, Pla Marina de Escalada, Gerschenson Lía N.
Publikováno v:
Open Agriculture, Vol 1, Iss 1, Pp 45-54 (2016)
The industrialization of peaches gives origin to leftover remaining from fruit canning, juice or jam production. The transformation of leftover to dietary fiber (DF) concentrates represents a strategy that can be incorporated in productive processes
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cb8de2381ae24b66b6c07a2f76e4559a
Autor:
Jhon Edinson Nieto Calvache, Lia Noemi Gerschenson, Marcelo Abel Soria, Marina F. de Escalada Pla, Paula Sette
Publikováno v:
CONICET Digital (CONICET)
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
instacron:CONICET
Open Agriculture, Vol 1, Iss 1, Pp 45-54 (2016)
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
instacron:CONICET
Open Agriculture, Vol 1, Iss 1, Pp 45-54 (2016)
The industrialization of peaches gives origin to leftover remaining from fruit canning, juice or jam production. The transformation of leftover to dietary fiber (DF) concentrates represents a strategy that can be incorporated in productive processes
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::faeb9388826efaffb2f74024d2eea084
https://www.degruyter.com/view/j/opag.2016.1.issue-1/opag-2016-0006/opag-2016-0006.xml
https://www.degruyter.com/view/j/opag.2016.1.issue-1/opag-2016-0006/opag-2016-0006.xml
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.