Zobrazeno 1 - 10
of 360
pro vyhledávání: '"dietary choline"'
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 11 (2024)
BackgroundWhile prior research has established a correlation between dietary choline intake and bone density in the elderly, the relationship in adolescents remains ambiguous. This study seeks to examine the association between dietary choline intake
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a2e2ba28dfb747e59d7c6aea5fb1b5c8
Publikováno v:
Clinical and Translational Allergy, Vol 14, Iss 6, Pp n/a-n/a (2024)
Abstract Objective This work endeavored to examine the correlation between dietary choline intake and the odds of asthma, utilizing data from the National Health and Nutrition Examination Survey (NHANES). Methods Aggregated data from seven cycles (20
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/41cabcfbc7f940fda3a7a2a58a832358
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Feifei Xie, Xin Zhen, Zhuoliang Liu, Xiaomei Chen, Zhuanhua Liu, Miaomiao Zhou, Zhanmei Zhou, Zheng Hu, Fengxin Zhu, Qiaobing Huang, Lei Zhang, Jing Nie
Publikováno v:
Frontiers in Physiology, Vol 13 (2022)
Chronic kidney disease (CKD) is a global public health problem that shortens lifespan primarily by increasing the risk of cardiovascular diseases. Trimethylamine-N-oxide (TMAO), a gut microbiota-derived toxin produced by metabolizing high-choline or
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a08442aa785a41de81f7c68c82814788
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Neuroscience, Vol 15 (2021)
Food is the primary human source of choline, an essential precursor to the neurotransmitter acetylcholine, which has a central role in signaling pathways that govern sensorimotor functions. Most Americans do not consume their recommended amount of di
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/69c089ca6e9e4dbc9cc93d6e9761a7c7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.