Zobrazeno 1 - 10
of 126
pro vyhledávání: '"dietary assessment tool"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hege Berg Henriksen, Monica Hauger Carlsen, Ingvild Paur, Sveinung Berntsen, Siv Kjølsrud Bøhn, Anne Juul Skjetne, Ane Sørlie Kværner, Christine Henriksen, Lene Frost Andersen, Sigbjørn Smeland, Rune Blomhoff
Publikováno v:
Food & Nutrition Research, Vol 62, Iss 0, Pp 1-15 (2018)
Background: The Norwegian food-based dietary guidelines (FBDG) aim at reducing the risk of developing chronic diseases and promote overall health. We studied the effect of the Norwegian FBDG in colorectal cancer (CRC) patients. There is a need for a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2bb3af8fcf1e4d86a94c2c9b68c82514
Autor:
Marianne Legault, Vicky Leblanc, Geneviève B. Marchand, Sylvain Iceta, Virginie Drolet-Labelle, Simone Lemieux, Benoît Lamarche, Andréanne Michaud
Publikováno v:
Nutrients, Vol 13, Iss 7, p 2250 (2021)
Severe obesity is associated with major health issues and bariatric surgery is still the only treatment to offer significant and durable weight loss. Assessment of dietary intakes is an important component of the bariatric surgery process. Objective:
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fe6e917058a347b7ad2beda940c1ac53
Publikováno v:
Nutrients, Vol 13, Iss 4, p 1179 (2021)
Diabetes is the seventh leading cause of death in United States. Dietary intake and behaviors are essential components of diabetes management. Growing evidence suggests dietary components beyond carbohydrates may critically impact glycemic control. A
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/706a2c1ca3b34deda2d02ebab50c9afa
Autor:
Kulnipa Kittisakmontri, Julie Lanigan, Areeporn Sangcakul, Thipwimol Tim-Aroon, Pornchai Meemaew, Kanticha Wangaueattachon, Mary Fewtrell
Publikováno v:
Nutrients, Vol 13, Iss 2, p 653 (2021)
Background: An accurate and reliable measurement of nutrient intake is the first and foremost step in order to optimise infant nutrition and evaluate its impact on health outcomes. However, research on the validity of dietary assessment tools used du
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4d9134609b99433bb3a1e094f5a9bb18
Publikováno v:
Journal of Multidisciplinary Healthcare, Vol 2016, Iss Issue 1, Pp 311-322 (2016)
Dwi Budiningsari,1,2 Suzana Shahar,1 Zahara Abdul Manaf,1 Susetyowati Susetyowati2 1Dietetic Programme, School of Healthcare Sciences, Faculty of Health Sciences, Universiti Kebangsaan Malaysia, Kuala Lumpur, Malaysia; 2Department of Health Nutrition
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fa45032035c8466587431ac5e3069dd7