Zobrazeno 1 - 10
of 60
pro vyhledávání: '"dietary antioxidant capacity"'
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 10 (2023)
IntroductionPhase angle (PA) is derived from bioelectrical impedance analysis (BIA). It reflects cell membrane function and decreases in disease. It is affected by inflammation, oxidative stress, and diet. Platelet-activating factor (PAF) is a potent
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dda8aece27ff496cb6f979427151f76b
Autor:
Fatemeh Toorang, Monireh Sadat Seyyedsalehi, Bahareh Sasanfar, Hamideh Rashidian, Maryam Hadji, Elham Mohebbi, Roya Safari, Farid Najefi, Ahmad Naghibzadeh-Tahami, Paolo Boffetta, Kazem Zendehdel
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 10 (2023)
BackgroundData on the association between head and neck cancer (HNC) and dietary factors are inconclusive. No study has so far investigated the association between dietary total antioxidant capacity (dTAC) and HNC concerning interactions with other r
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a557e60fcb9246debec3be033b3f0454
Autor:
Mahsa Zare, Zainab Shateri, Mehran Nouri, Parvin Sarbakhsh, Mohammad Hasan Eftekhari, Bahram Pourghassem Gargari
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2023)
PurposeThe relationship between the inflammatory and antioxidant potential of an athlete's diet and their oxidative biomarkers is an important area of investigation. Therefore, this study aimed to assess the excretion of 8-hydroxy-2-deoxyguanosine (8
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b38a9b239e50434daeb40f980cc93d67
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mahdieh Abbasalizad Farhangi
Publikováno v:
BMC Research Notes, Vol 13, Iss 1, Pp 1-8 (2020)
Abstract Objective Gene- nutrient interaction might possibly be involved in the pathogenesis of metabolic syndrome and its components. In the current report, the association between antioxidant potential of the diet with 6P21 rs2010963 gene polymorph
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/30c895cad0df4511b30ac10bfd553004
Autor:
Niels van der Schaft, Katerina Trajanoska, Fernando Rivadeneira, M. Arfan Ikram, Josje D. Schoufour, Trudy Voortman
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 9, Iss 8, p 728 (2020)
Although there is some evidence that total dietary antioxidant capacity (TDAC) is inversely associated with the presence of obesity, no longitudinal studies have been performed investigating the effect of TDAC on comprehensive measures of body compos
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/03023a3f208c4ecb8e2db8645f5eefea
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.