Zobrazeno 1 - 10
of 233
pro vyhledávání: '"dietary adequacy"'
Publikováno v:
BMC Nutrition, Vol 10, Iss 1, Pp 1-13 (2024)
Abstract Background Maintaining a healthy and diverse diet during pregnancy is crucial for maternal well-being and fetal development. The first trimester marks the beginning of vital developmental processes influenced by maternal nutritional status.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/06f9fb124e6c47269fb38591757f71fb
Autor:
Reina Engle-Stone, Sika M Kumordzie, Hanqi Luo, Kimberly Ryan Wessells, Seth Adu-Afarwuah, Alex Njebayi, Ismael Teta, Yves-Laurent Régis, Emmanuel Gyimah, Stephen A Vosti, Katherine P Adams
Publikováno v:
Current Developments in Nutrition, Vol 8, Iss 11, Pp 104485- (2024)
Background: Bouillon is commonly consumed in some countries where micronutrient deficiencies are prevalent, but it has not been widely adopted as a micronutrient fortification vehicle. Objectives: We modeled the potential impacts of bouillon fortific
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b79f0a09c6624021ae624aeb7ac4242a
Autor:
Isabel Rice, Charles Opondo, Lydia Nyesigomwe, Daniel Ekude, Julius Magezi, Andrew Kalanzi, Marko Kerac, Julia Hayes, Malia Robello, Sarah Halfman, Emily DeLacey
Publikováno v:
Maternal and Child Nutrition, Vol 20, Iss 3, Pp n/a-n/a (2024)
Abstract Malnutrition and disability are major global public health problems. Poor diets, inadequate access to nutrition/health services (NaHS), and poor water, sanitation and hygiene (WASH) all increase the risk of malnutrition and infection. This l
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ac643bfd3ed84c238452ba95c455c4cb
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 10 (2023)
BackgroundDietary diversity refers to increasing the consumption of a variety of foods. The consumption of diversified food during pregnancy enables the adequate intake of 11 important micronutrients. Inadequate dietary intake during pregnancy is the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fe1170a8a03c482ebb1fb04bf637d616
Publikováno v:
O Mundo da Saúde, Vol 47 (2023)
Obesity, recognized as a public health issue, is associated with an increased risk of cardiovascular diseases, high blood pressure, insulin resistance, type II diabetes, dyslipidemia, and metabolic syndrome. Coupled with a sedentary lifestyle and ina
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/99cfd850eeef48e9aace9a67215e63d9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.