Zobrazeno 1 - 10
of 464
pro vyhledávání: '"dietary acculturation"'
Autor:
Judy Y. Tan, Alice Guan, Autumn E. Albers, Alison J. Canchola, Laura Allen, Salma Shariff-Marco, Scarlett Lin Gomez
Publikováno v:
BMC Public Health, Vol 24, Iss 1, Pp 1-12 (2024)
Abstract Background Dietary acculturation is the process by which diet and dietary practises from the environment of origin are retained or changed and/or those prevalent in a new environment are adopted. Despite rapid population growth the U.S., kno
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a7ad6ccb4d0c4055ad33a89b383f2f8b
Autor:
Marleen A. H. Lentjes, Sarah Lönnström, Karin Lobenius Palmér, Zeinab Alsammarraie, Anna Karin Lindroos, Jessica Petrelius Sipinen, Afsaneh Koochek, Robert Jan Brummer, Scott Montgomery
Publikováno v:
Journal of Nutritional Science, Vol 13 (2024)
Since lack of culture-specific foods in dietary assessment methods may bias reported dietary intake, we identified foods and dishes consumed by residents not born in Sweden and describe consequences for reported foods and nutrient intake using a cult
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0305935df3b34707bf1fc9832b885cca
Autor:
Ruining Jin, Tam-Tri Le, Thu-Trang Vuong, Thi-Phuong Nguyen, Giang Hoang, Minh-Hoang Nguyen, Quan-Hoang Vuong
Publikováno v:
World, Vol 4, Iss 1, Pp 80-94 (2023)
Acculturative stress can be a big problem for international students. Among the adaptation difficulties they may face, adjusting to new foods in a new environment is crucial to their well-being. Existing studies related to dietary acculturation point
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/848b022a504d467a9fc7e709f9e3f12c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
BMC Public Health, Vol 21, Iss 1, Pp 1-14 (2021)
Abstract Background Among the foreign-born in the United States (US) dietary acculturation and eating out may increase obesity risk. Using the 2004 (N = 1952) and 2013/14 (N = 1481) New York City (NYC) Health and Nutrition Examination Surveys, we com
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/551b9227532542e79d98059689752826
Autor:
Margrethe F. Horlyck-Romanovsky, Terry T.-K. Huang, Ramatu Ahmed, Sandra E. Echeverria, Katarzyna Wyka, May May Leung, Anne E. Sumner, Melissa Fuster
Publikováno v:
Journal of Nutritional Science, Vol 10 (2021)
Dietary acculturation may explain the increasing risk of diet-related diseases among African immigrants in the United States (US). We interviewed twenty-five Ghanaian immigrants (Youth n 13, Age (Mean ± sd) 20 y ± 5⋅4, Parents (n 6) and Grandpare
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/82927623d7cb478a911548c0cce3d795
Publikováno v:
British Food Journal, 2017, Vol. 119, Issue 3, pp. 527-541.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-10-2016-0455
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.