Zobrazeno 1 - 10
of 185
pro vyhledávání: '"diet survey"'
Autor:
Areej A. Alkhaldy, Abeer M. Aljaadi, Abbe M. Mhd. Jalil, Doaa A. Alyoubi, Haneen H. Saleemani, Ruba H. Eid, Najlaa H. Almohmadi, Hala H. Al-Otaibi, Sarah M. Ajabnoor
Publikováno v:
BMC Nutrition, Vol 10, Iss 1, Pp 1-19 (2024)
Abstract Many countries use national nutrition surveys (NNSs) to assess their population’s health and nutrition needs. However, NNS aims, approaches, tools, and measurements vary among countries. To date, there has been no review evaluating the NNS
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/da23f6a2adf642e09c2e863abbd5da2b
Publikováno v:
Toxics, Vol 12, Iss 3, p 174 (2024)
While the use of antibiotics has been reported as extensive in the rearing of agricultural animals, insufficient information is available on the antibiotic residues in animal products and the adverse impact that consistent low-level exposure to antib
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/94782d68f9ff439f8fea05d2a720ec59
Autor:
Yi Zhou, Jiangang Wang, Yinglong Duan, Xiaofei Luo, Ziyu Wan, Yating Luo, Ying Li, Yaqin Wang, Jianfei Xie
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
BackgroundEarly adulthood is a vulnerable period for improved nutrition at all phases of the life cycle. However, there is limited research on diversity information in young adults from middle-income countries undergoing an apparent nutritional trans
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b17a9d2df9db4948983251cebb4d176c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 7 (2020)
Objective: Dietary pattern analysis has emerged as a balanced and realistic approach that reflects how the food is consumed in real life. However, previous studies have overlooked the two important phases in women's life, pregnancy, and lactation. We
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/860e88af0ab94c9cb536a4fa7bc730e5
Autor:
Gwen L. Alexander, PhD, Sujata Dixit-Joshi, PhD, Lawrence H. Kushi, ScD, Laura A. Coleman, PhD, Maria E. Sundaram, MSPH, Heather A. Clancy, MPH, Michelle Groesbeck, BS, Nancy A. Potischman, PhD, Sharon I. Kirkpatrick, PhD, Thea P. Zimmerman, MS, Stephanie M. George, PhD, Amy F. Subar, PhD, Frances E. Thompson, PhD
Publikováno v:
Contemporary Clinical Trials Communications, Vol 6, Iss C, Pp 140-146 (2017)
Objective: We examined the feasibility of conducting a longitudinal study of diet among diverse populations by comparing rates of response throughout recruitment and retention phases by demographic and other characteristics. Methods: Using quota samp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fefeb12e1eb34813b6f1c1440ffa67f7
Autor:
Polese, Barbara, Carabotti, Marilia, Rurgo, Sara, Ritieni, Camilla, Sarnelli, Giovanni, Barbara, Giovanni, Pace, Fabio, Cuomo, Rosario, Annibale, Bruno
he role of dietary habits as risk factor for the development of diverticular complications has strongly emerged in the last years. We aimed to evaluate possible differences in dietary habits between patients with diverticular disease (DD) and matched
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3730::685307a983de8afa9077ef39ee993945
https://hdl.handle.net/11588/921026
https://hdl.handle.net/11588/921026
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.