Zobrazeno 1 - 10
of 3 742
pro vyhledávání: '"diet survey"'
Autor:
Wu X; School of Nursing, Peking University, Beijing, China., Li J; School of Nursing, Peking University, Beijing, China., Fan Y; School of Nursing, Peking University, Beijing, China., Wang Y; Division of Nephrology, Peking University Peoples' Hospital, Beijing, China., Cheng D; Division of Nephrology, Civil Aviation General Hospital, Beijing, China., Su C; Division of Nephrology, Peking University Third Hospital, Beijing, China., Shi Y; School of Nursing, Peking University, Beijing, China.
Publikováno v:
Journal of clinical nursing [J Clin Nurs] 2024 Nov 11. Date of Electronic Publication: 2024 Nov 11.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fujii, Yukiko, Poma, Giulia, Malarvannan, Govindan, Soeda, Fumio, Toda, Akihisa, Haraguchi, Koichi, Covaci, Adrian
Publikováno v:
In Environmental Research April 2021 195
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ye Ding, Fei Han, Zhencheng Xie, Genyuan Li, Yiding Zhuang, Jia Yin, Mingxian Fu, Jialu You, Zhixu Wang
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
BackgroundChinese children are deficient in several essential nutrients due to poor dietary choices. Dairy products are a source of many under-consumed nutrients, but preschool children in China consume dairy products significantly less than the reco
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ea3ccc7d1d5a42f69e67b2673b129c15
Autor:
Mark A. Green, Anthony W. Watson, Jeffrey M. Brunstrom, Bernard M. Corfe, Alexandra M. Johnstone, Elizabeth A. Williams, Emma Stevenson
Publikováno v:
Nutrition Journal, Vol 19, Iss 1, Pp 1-10 (2020)
Abstract Background Our ability to understand population-level dietary intake patterns is dependent on having access to high quality data. Diet surveys are common diet assessment methods, but can be limited by bias associated with under-reporting. Fo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ae4df3ce0183462796470818b8046202
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.