Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"diet attractiveness"'
Autor:
Isak Bøgwald, Simon Herrig, Alice Marie Pedersen, Sileshi Gizachew Wubshet, Karl-Erik Eilertsen
Publikováno v:
Fishes, Vol 9, Iss 4, p 134 (2024)
Shrimp feed formulations have moved towards less fish meal and more of the readily available and cheaper plant proteins. To counteract the lower attractiveness and palatability of plant proteins, feeds are supplemented with ingredients known to have
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c9764cd5fd6f4b6a935ccc95e08a0001
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.