Zobrazeno 1 - 10
of 626
pro vyhledávání: '"dielectric loss factor"'
Autor:
Eugen Mircea Anitas, Andrei Munteanu, Michal Sedlacik, Ioan Bica, Lenka Munteanu, Jaroslav Stejskal
Publikováno v:
Results in Physics, Vol 61, Iss , Pp 107768- (2024)
In this work, two magnetorheological suspensions composed of polypyrrole nanorods decorated with magnetite nanoparticles and suspended in silicone oil were studied as electrical devices. The electrical devices (EDs) were fabricated in a unique cell u
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/45a0d1075964494cbb6a9bab362a72cd
Publikováno v:
IEEE Access, Vol 12, Pp 157397-157407 (2024)
In this work the reasons for the occurrence of the temperature runaway effect in radio-frequency thawing are examined and the importance of the polarization of the electric field is clarified. In particular it is observed that the polarization of the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9045254a1bd740219e94d0c537c79d6e
Autor:
Tim Scherzer, Marius Wolf, Kai Werum, Holger Ruckdäschel, Wolfgang Eberhardt, André Zimmermann
Publikováno v:
Micromachines, Vol 15, Iss 6, p 801 (2024)
Substrate materials for printed circuit boards must meet ever-increasing requirements to keep up with electronics technology development. Especially in the field of high-frequency applications such as radar and cellular broadcasting, low permittivity
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/01f5029abc8945c2a8bf0c0078ab7167
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Siying Qi, Jiping Han, Camel Lagnika, Ning Jiang, Chunlu Qian, Chunquan Liu, Dajing Li, Yang Tao, Zhifang Yu, Libin Wang, Zhongyuan Zhang, Chunju Liu, Yadong Xiao, Min Zhang
Publikováno v:
Food Production, Processing and Nutrition, Vol 3, Iss 1, Pp 1-13 (2021)
Abstract Edible fungi are rich in nutrition, but they are susceptible to spoilage, and often prolonged by drying. RF and microwave energy drying have the advantages of short drying time, high energy efficiency and good process control. However, to de
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e7354e773b5f4ac98546afce2887d302