Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"dianhong"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 23, Pp 229-239 (2024)
To clarify differences in the aroma components and characteristics between traditional and wild Dianhong Congou black teas, five traditional and five wild Dianhong Congou black teas were investigated using headspace solid phase microextraction-gas ch
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7085a8f487e54e5db27844061e5418d8
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 11, Pp 213-221 (2024)
Objective: The aim of this study was to analyze the changes of phenolic content, antioxidant and anti-inflammatory activities of fermented Rosa rugosa 'Dianhong', the most frequently used rose in Dali Bai ethnic group area. Methods: Medicinal and edi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fb955f69eed8485baa4b71ac85c93cdb
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 13, Iss 5, p 607 (2024)
Fermented Rosa rugosa ‘Dianhong’ petals with brown sugar, a biologically active food popularized in Dali Prefecture, Northwest Yunnan, China, are rich in bioactive compounds, especially polyphenols, exhibiting strong antioxidant activity. This st
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/58b95490a23a4cff9ab02d7882d0b553
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Shan Zhang, Xujiang Shan, Linchi Niu, Le Chen, Jinjin Wang, Qinghua Zhou, Haibo Yuan, Jia Li, Tian Wu
Publikováno v:
Metabolites, Vol 13, Iss 7, p 864 (2023)
Tea’s biochemical compounds and flavor quality vary depending on its grade ranking. Dianhong Congou black tea (DCT) is a unique tea category produced using the large-leaf tea varieties from Yunnan, China. To date, the flavor characteristics and cri
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5367da78ea554f21838fc60ea99b7509
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.