Zobrazeno 1 - 10
of 253
pro vyhledávání: '"dezhou-braised chicken"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 17, Pp 149-157 (2022)
In order to isolate and identify the dominant spoilage bacteria of nitrogen filled packaged Dezhou-braised chicken under low temperature storage, and select the natural antibacterial agent with good antibacterial effect, taking nitrogen filled packag
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ad3d72ff2637418981076b00f8032748
Publikováno v:
In LWT 1 June 2023 182
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wang, Zhaoming, Shi, Yuzhu, Zhou, Kai, Zhou, Hui, Li, Xinfu, Li, Cong, Wang, Zhaobin, Xu, Baocai
Publikováno v:
In Food Research International October 2020 136
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ying LI, Shan LIANG, Guodong YE, Min ZHANG, Sensen FENG, Zikang WANG, Qingyong ZHANG, Chenxi SUN
Publikováno v:
Food Science and Technology, Volume: 43, Article number: e119222, Published: 13 FEB 2023
This work studied the effects of different time and temperature combinations [100 °C for 50 min (T1), 110 °C for 50 min (T2), 118 °C for 50 min (T3) and 121 °C for 30 min (T4)] of sterilization on the sensory quality and lipid oxidation of Dezhou
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Duan, Yan, Zheng, Fuping, Chen, Haitao, Huang, Mingquan, Xie, Jianchun, Chen, Feng, Sun, Baoguo
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology March 2015 60(2) Part 2:1235-1242
Publikováno v:
Journal of Nanjing Agricultural University / Nanjuing Nongye Daxue Xuebao. 2016, Vol. 39 Issue 3, p495-501. 7p.