Zobrazeno 1 - 10
of 605
pro vyhledávání: '"dextrose equivalent"'
Publikováno v:
Vestnik MGTU, Vol 27, Iss 3, Pp 328-342 (2024)
The paper considers the problems of physical modification of starch products and other food ingredients. The main trends and directions of innovative activity characteristic of the ingredient market have been described. As a result of the experiments
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ea22c36d2c1f40ad946d7ad00a67a1ec
Autor:
Sheng-Jen Hsieh, Jeff Hykin
Publikováno v:
Sensors, Vol 24, Iss 19, p 6401 (2024)
Corn syrup is a cost-effective sweetener ingredient for the food industry. In producing syrup from corn, process control to enhance and/or maintain a constant dextrose equivalent value (DE) is a constant challenge, especially in semi-automated/batch
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5d5fe3d1f4114688ad06aa1c51ecfd88
Autor:
Angelina Risky Maharani, Naufal Akbar Aryandra, Firman Jaya, Anang Lastriyanto, Dewi Masyithoh, Lilik Eka Radiati
Publikováno v:
Jurnal Ilmu dan Teknologi Hasil Ternak, Vol 18, Iss 3, Pp 179-188 (2023)
Honey powder is a solution to overcome the weakness of liquid honey. This study aims to determine the characteristics of the addition of maltodextrin and gum arabic as fillers and their ratio to produce the best honey powder characteristics in terms
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/49db220839ba4f038a28f7ed2a5a3a91
Autor:
Thu Trang Vu, Thi Trang Nguyen, Hong Quan Duong, Van Hung Nguyen, Viet Hung Le, Viet Hung Nguyen, Xuan Lam Nguyen, Van Tan Le, Giang Hoang, Quoc Tuan Hoang, Thi Thao Nguyen, Tien Cuong Nguyen, Ngoc Hung Pham, Hong Son Vu, Thi Hanh Nguyen, Ky Son Chu
Publikováno v:
Vietnam Journal of Science, Technology and Engineering, Vol 65, Iss 2 (2023)
Plant-based beverages have become very popular in recent emerging markets. Brown rice milk offers several important health benefits because of its various nutritional ingredients such as proteins, carbohydrates, gamma- aminobutyric acid (GABA), and e
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/877be60e47f14b8e9aa4208287a61c93
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
I. N. Zakharova, A. A. Davydovskaya
Publikováno v:
Медицинский совет, Vol 0, Iss 11, Pp 57-65 (2021)
The article is devoted to the discussion of the carbohydrate component of infant formula for feeding healthy and sick children. The role of glycemic and non-glycemic carbohydrates is shown. In addition to lactose, the following glycemic carbohydrates
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5e36f1ead1e74330b022769d5b6268dc
Publikováno v:
Songklanakarin Journal of Science and Technology (SJST), Vol 43, Iss 2, Pp 552-556 (2021)
Tapioca-starch maltodextrin (TM) has recently been developed for various Dextrose Equivalents (DE), which may influence the physicochemical characteristics of a product. This study aimed to develop nutritionally complete oral nutrition supplement (
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a9fad8d452e34eddb2204370c0e9ea64
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.