Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"detection of adulteration"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Agata Sumara, Anna Stachniuk, Alicja Trzpil, Adrian Bartoszek, Magdalena Montowska, Emilia Fornal
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 12, p 4754 (2023)
The authenticity of food products marketed as health-promoting foods—especially unrefined, cold-pressed seed oils—should be controlled to ensure their quality and safeguard consumers and patients. Metabolomic profiling using liquid chromatography
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d4fa4b4a2c0146e98173319527e840a5
Autor:
Fornal, Agata Sumara, Anna Stachniuk, Alicja Trzpil, Adrian Bartoszek, Magdalena Montowska, Emilia
Publikováno v:
Molecules; Volume 28; Issue 12; Pages: 4754
The authenticity of food products marketed as health-promoting foods—especially unrefined, cold-pressed seed oils—should be controlled to ensure their quality and safeguard consumers and patients. Metabolomic profiling using liquid chromatography
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Mljekarstvo, Vol 56, Iss 3, Pp 221-232 (2006)
In the world milk production, the contribution of goat, ovine, buffalo and other types of milk is small, compared to the cows' milk. Because of great availability, cows' milk is often used for adulteration of other milk types and dairy products. Due
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a5bbbfb6f99646fd9e3892229cadc5b6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Mljekarstvo, Vol 56, Iss 3, Pp 221-232 (2006)
Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka
Volume 56
Issue 3
Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka
Volume 56
Issue 3
U odnosu na kravlje, manji broj mliječnih proizvoda u svijetu proizvodi se od kozjeg, ovčjeg, bivoljeg i drugih vrsta mlijeka. Kravljeg mlijeka količinski ima najviše, te se često koristi za patvorenje ostalih vrsta mlijeka i sira. Patvorenjem s