Zobrazeno 1 - 10
of 235
pro vyhledávání: '"desirability functions"'
Autor:
Başak Öztürk
Publikováno v:
Journal of Mathematical Sciences and Modelling, Vol 6, Iss 3, Pp 97-104 (2023)
When assessing the quality of a system or product, it is necessary to take all responses into account and optimize them in a concurrent manner to find the factor levels that satisfy the overall system, process, or product properties to solve the robu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/01fb52a3cfc04173a2fe1d6938c3f268
Publikováno v:
Cogent Engineering, Vol 10, Iss 1 (2023)
AbstractThe use of CNC milling machines in the manufacturing industry contributes significantly to producing according to the shape desired by the consumer. It is, however, possible to determine the product quality from the amount of surface roughnes
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fef2ef5bd3ab4e6386263b26a1d160ce
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 15, p 2354 (2022)
Button mushrooms (Agaricus bisporus), one of the most common edible mushroom species, are sensitive to damages because of the absence of a protective skin layer and have a limited shelf life. Osmotic dehydration (OD), mainly used as a pre-processing
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/73b0d8bfc31c4d22adc2851f9cf9c6fe
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Julyane Karolyne Teixeira da Costa, Karina Gomes Angilelli, Kelly Roberta Spacino, Elisangela Tavares da Silva, Livia Ramazzoti Chanan Silva, Dionisio Borsato
Publikováno v:
Semina: Ciências Exatas e Tecnológicas, Vol 37, Iss 1, Pp 107-118 (2016)
The process of obtaining B100 biodiesel from vegetable oil and animal fat mixtures by transesterification under basic conditions was optimised using the super-modified simplex method. For simultaneous optimisation, yield, cost, oxidative stability an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cc6bebae41824394a82714ce3e681085
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 10, Iss 11, p 4039 (2020)
Bakery products are one of the main sources of dietary sodium intake of the world’s population. During the last decade, sodium intake has increased worldwide and nowadays the World Health Organization recommends reducing sodium intake by up to 2 g
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/412f3fcff82d4bf1af8c6bdbf1b5137d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.