Zobrazeno 1 - 10
of 46
pro vyhledávání: '"desalted duck egg white"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 12, Pp 47-55 (2024)
In order to study the impact of desalted duck egg white/gelatin (DDG) obtained by gelatin gel assisted desalting on the quality of bread, the bread was prepared by direct fermentation, and the baking loss rate, specific volume, moisture content and t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d4e072450af54417a5fb7cde205e61e1
Autor:
Rommanee Thammasena, Deng Cheng Liu
Publikováno v:
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences, Vol 33, Iss 9, Pp 1487-1496 (2020)
Objective The objective of this study was to look for optimal preparation of hydrolysates of desalted duck egg white powder (DDEWP) by the three different proteases and to investigate their antioxidant and antimicrobial properties. Methods DDEWP was
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d57934eeb2a34403b084c38a81a41a79
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Deng-Cheng Liu, Rommanee Thamamsena
Publikováno v:
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences, Vol 33, Iss 9, Pp 1487-1496 (2020)
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences
Objective: The objective of this study was to look for optimal preparation of hydrolysates of desalted duck egg white powder (DDEWP) by the three different proteases and to investigate their antioxidant and antimicrobial properties.Methods: DDEWP was
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Science and Technology, Issue: ahead, Published: 08 OCT 2021
Food Science and Technology (2021)
Food Science and Technology, Volume: 42, Article number: e66121, Published: 08 OCT 2021
Food Science and Technology v.42 2022
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Food Science and Technology (2021)
Food Science and Technology, Volume: 42, Article number: e66121, Published: 08 OCT 2021
Food Science and Technology v.42 2022
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Salted duck egg white was desalted and hydrolyzed to produce angiotensin I-converting enzyme (ACE) inhibitory peptides. Single factor test and response surface design were performed to determine the best hydrolysis conditions: enzyme dosage 11875.99
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::866a769fc6cca593bfb7b80cabe97daf
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612021005051202&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612021005051202&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.