Zobrazeno 1 - 10
of 189
pro vyhledávání: '"den Hartog, L."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
van Hees, H. M. J., Chiers, K., den Hartog, L. A., van Kempen, T. A. T. G., Maes, D., Millet, S., Janssens, G. P. J.
Publikováno v:
AFMA Matrix; Jan-Mar2023, Vol. 32 Issue 1, p39-45, 5p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Opsteegh, M., Langelaar, M., Sprong, H., den Hartog, L., De Craeye, S., Bokken, G.C.A.M., Ajzenberg, D., Kijlstra, A., van der Giessen, J., Risk Assessment of Toxic and Immunomodulatory Agents, Dep IRAS
Publikováno v:
International Journal of Food Microbiology, 139(3), 193-201
International Journal of Food Microbiology 139 (2010) 3
International Journal of Food Microbiology
International Journal of Food Microbiology, Elsevier, 2010, 139 (3), pp.193-201. ⟨10.1016/j.ijfoodmicro.2010.02.027⟩
International Journal of Food Microbiology, 139(3), 193-201. Elsevier Science
International Journal of Food Microbiology, 139(3), 193. Elsevier
International Journal of Food Microbiology 139 (2010) 3
International Journal of Food Microbiology
International Journal of Food Microbiology, Elsevier, 2010, 139 (3), pp.193-201. ⟨10.1016/j.ijfoodmicro.2010.02.027⟩
International Journal of Food Microbiology, 139(3), 193-201. Elsevier Science
International Journal of Food Microbiology, 139(3), 193. Elsevier
International audience; Different transmission routes, including the ingestion of undercooked meat, can result in Toxoplasma gondii infection in humans. The development of effective prevention strategies is hampered by a lack of quantitative informat
Autor:
Leal, L. N., Jensen, S. K., Bello, J. M., Den Hartog, L. A., Hendriks, W. H., Martín-Tereso, J.
Publikováno v:
Animal; Sep2019, Vol. 13 Issue 9, p1874-1882, 9p