Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"del Hierro, Joaquín Navarro"'
Autor:
Tamargo, Alba, de Llano, Dolores González, Cueva, Carolina, del Hierro, Joaquín Navarro, Martin, Diana, Molinero, Natalia, Bartolomé, Begoña, Victoria Moreno-Arribas, M.
Publikováno v:
In Food Research International March 2023 165
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vasquez, Wilson V.1,2,3 (AUTHOR), Hernández, Diego Martín1,2 (AUTHOR), del Hierro, Joaquín Navarro1,2 (AUTHOR), Martin, Diana1,2 (AUTHOR), Cano, M. Pilar3 (AUTHOR), Fornari, Tiziana1,2 (AUTHOR) tiziana.fornari@uam.es
Publikováno v:
Journal of Supercritical Fluids. May2021, Vol. 171, pN.PAG-N.PAG. 1p.
Autor:
Del Hierro JN; Department of Production and Characterization of Novel Foods , Institute of Food Science Research (CIAL) (CSIC-UAM) , 28049 Madrid , Spain.; Sección Departamental de Ciencias de la Alimentación, Facultad de Ciencias , Universidad Autónoma de Madrid , 28049 Madrid , Spain., Cueva C; Department of Food Biotechnology and Microbiology , Institute of Food Science Research (CIAL), CSIC-UAM , C/Nicolás Cabrera 9 , 28049 Madrid , Spain., Tamargo A; Department of Food Biotechnology and Microbiology , Institute of Food Science Research (CIAL), CSIC-UAM , C/Nicolás Cabrera 9 , 28049 Madrid , Spain., Núñez-Gómez E; Department of Production and Characterization of Novel Foods , Institute of Food Science Research (CIAL) (CSIC-UAM) , 28049 Madrid , Spain.; Sección Departamental de Ciencias de la Alimentación, Facultad de Ciencias , Universidad Autónoma de Madrid , 28049 Madrid , Spain., Moreno-Arribas MV; Department of Food Biotechnology and Microbiology , Institute of Food Science Research (CIAL), CSIC-UAM , C/Nicolás Cabrera 9 , 28049 Madrid , Spain., Reglero G; Department of Production and Characterization of Novel Foods , Institute of Food Science Research (CIAL) (CSIC-UAM) , 28049 Madrid , Spain.; Sección Departamental de Ciencias de la Alimentación, Facultad de Ciencias , Universidad Autónoma de Madrid , 28049 Madrid , Spain.; Imdea-Food Institute , CEI UAM+CSIC , 28049 Madrid , Spain., Martin D; Department of Production and Characterization of Novel Foods , Institute of Food Science Research (CIAL) (CSIC-UAM) , 28049 Madrid , Spain.; Sección Departamental de Ciencias de la Alimentación, Facultad de Ciencias , Universidad Autónoma de Madrid , 28049 Madrid , Spain.
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry [J Agric Food Chem] 2020 Jan 08; Vol. 68 (1), pp. 106-116. Date of Electronic Publication: 2019 Dec 24.