Zobrazeno 1 - 10
of 68
pro vyhledávání: '"dehydrofreezing"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
BAŞÜNAL GÜLMEZ, Handan, TOPUZ, Ayhan
Publikováno v:
Volume: 20, Issue: 2 103-113
Akademik Gıda
Akademik Gıda
The effect of osmotic and convective drying treatments on main physicochemical properties of frozen sliced red peppers was investigated. Sliced red peppers were dried partially using either osmotic dehydration or convective hot air drying before free
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::248c5e3b559b8c29b13c28e86d87d8cd
https://dergipark.org.tr/tr/pub/akademik-gida/issue/71469/1149718
https://dergipark.org.tr/tr/pub/akademik-gida/issue/71469/1149718
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tümer, Emre
Kısmen kurutulmuş olarak dondurma; belirlenen bir su içeriğine kadar kurutulan gıdaların uygun bir yöntem ile dondurulmasına dayanan bir gıda işleme ve muhafaza yöntemidir. Bu araştırmada, taze olarak veya üç farklı yöntemle (konvekt
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3566::66c262525c983de84b4f6c2a0ac05148
Autor:
Emre Tumer, Yahya Tulek
In the study, the change in lycopene content of tomatoes, which were frozen either fresh or after being partially dehydrated with different methods (convective, osmotic, and vacuum dehydration) during the 6-month storage at ?20°C was investigated. I
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ebb5850e9c58efbd9572b295f83f7301
https://hdl.handle.net/11499/47612
https://hdl.handle.net/11499/47612
Autor:
Emre Tumer, Yahya Tulek
Publikováno v:
Food Science and Technology, Volume: 42, Article number: e70220, Published: 23 JUN 2021
Food Science and Technology (2021)
Food Science and Technology v.42 2022
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Food Science and Technology, Issue: ahead, Published: 23 JUN 2021
Food Science and Technology (2021)
Food Science and Technology v.42 2022
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Food Science and Technology, Issue: ahead, Published: 23 JUN 2021
Dehydrofreezing is a food freezing method in which the foods are partially dehydrated before freezing. In this study, carrots were frozen with convective (-30, -35, -40 degrees C and 2 m/s airflow) and cryogenic methods after dehydrating them by diff
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.