Zobrazeno 1 - 10
of 230
pro vyhledávání: '"dehydrodimers"'
Autor:
Basem Kanawati, Marko Bertic, Franco Moritz, Felix Habermann, Ina Zimmer, David Mackey, Philippe Schmitt‐Kopplin, Jörg‐Peter Schnitzler, Jörg Durner, Frank Gaupels
Publikováno v:
Plant Direct, Vol 7, Iss 9, Pp n/a-n/a (2023)
Abstract Infection of Arabidopsis with avirulent Pseudomonas syringae and exposure to nitrogen dioxide (NO2) both trigger hypersensitive cell death (HCD) that is characterized by the emission of bright blue‐green (BG) autofluorescence under UV illu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/385b25eed534401baf364853656cd507
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biomolecules, Vol 10, Iss 2, p 175 (2020)
Various ferulic acid (FA) dimers occurring in plant cell walls, such as 8-5-, 8-O-4-, 5-5-, and 8-8-coupled dimers, are effective antioxidants and potential antimicrobials. It is necessary to access these diferulates as reference compounds to validat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3bfbb2f020d44aa2843ebaf277e05483
Autor:
Erika Salas, Sandrine Pottier, Arnaud Bondon, Claudia Mariana Castillo-Fraire, Sylvain Guyot, Pascal Poupard, Stéphane Bernillon
Publikováno v:
Food Chemistry
Food Chemistry, Elsevier, 2022, Food Chemistry, 372, pp.131117. ⟨10.1016/j.foodchem.2021.131117⟩
Food Chemistry, 2022, Food Chemistry, 372, pp.131117. ⟨10.1016/j.foodchem.2021.131117⟩
Food Chemistry, Elsevier, 2022, Food Chemistry, 372, pp.131117. ⟨10.1016/j.foodchem.2021.131117⟩
Food Chemistry, 2022, Food Chemistry, 372, pp.131117. ⟨10.1016/j.foodchem.2021.131117⟩
International audience; During apple juice and cider-making processes, phenolic compounds undergo enzymatic 21oxidation. 5-O-caffeoylquinic acid (CQA) is one of the major hydroxycinnamic acid derivatives 22and it is the preferential substrate for pol
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::3a9f09f9404546c469af91605400bdc1
https://hal.inrae.fr/hal-03349274/document
https://hal.inrae.fr/hal-03349274/document
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rosa A. Malvar, Rogelio Santiago
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences, Vol 11, Iss 2, Pp 691-703 (2010)
Phenolic esters have attracted considerable interest due to the potential they offer for peroxidase catalysed cross-linking of cell wall polysaccharides. Particularly, feruloyl residues undergo radical coupling reactions that result in cross-linking
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5e8d9e885b6d48ef9eb7202d554a48a4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biomolecules, Vol 10, Iss 2, p 175 (2020)
Biomolecules
Volume 10
Issue 2
Biomolecules
Volume 10
Issue 2
Various ferulic acid (FA) dimers occurring in plant cell walls, such as 8-5-, 8-O-4-, 5-5-, and 8-8-coupled dimers, are effective antioxidants and potential antimicrobials. It is necessary to access these diferulates as reference compounds to validat
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.