Zobrazeno 1 - 10
of 5 327
pro vyhledávání: '"dehydration kinetics"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Discover Food, Vol 4, Iss 1, Pp 1-13 (2024)
Abstract Plantain is consumed as a stable food in most sub-Saharan countries and to some extent in southern America and Asia. To avoid deterioration of the plantain after harvest and to provide food variety, a reasonable quantity of plantain is now b
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d16bd57349804d4da6e1f5380669f2a1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nainggolan, Ellyas Alga1,2 (AUTHOR), Banout, Jan1 (AUTHOR), Urbanova, Klara1 (AUTHOR) urbanovak@ftz.czu.cz
Publikováno v:
Life (2075-1729). Dec2023, Vol. 13 Issue 12, p2355. 20p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-9 (2024)
Abstract In contact lens (CL) wear, dehydration needs to be tailored to avoid dryness and related symptoms. In this view, this work aims to assess and compare the in-vitro dehydration kinetics of five CL materials, including the newly developed Kalif
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4c1a188e678341d685847e3f69a8ae37
Publikováno v:
In Journal of Solid State Chemistry January 2024 329