Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"dehydrated grape"'
Time and energy reduction on grape dehydration by applying dipping solution on freeze drying process
Publikováno v:
Anais da Academia Brasileira de Ciências v.92 n.2 2020
Anais da Academia Brasileira de Ciências
Academia Brasileira de Ciências (ABC)
instacron:ABC
Anais da Academia Brasileira de Ciências, Volume: 92, Issue: 2, Article number: e20190072, Published: 10 AUG 2020
Anais da Academia Brasileira de Ciências
Academia Brasileira de Ciências (ABC)
instacron:ABC
Anais da Academia Brasileira de Ciências, Volume: 92, Issue: 2, Article number: e20190072, Published: 10 AUG 2020
To preserve freshness and nutritional quality of fruits and vegetables is required large energy expenditure due to most storage techniques require low temperatures, making the product difficult to transport and store. Purpose: To reduce energy expend
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::0f15c7bae6eac23ccb90cad362d58531
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0001-37652020000301107
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0001-37652020000301107
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Time and energy reduction on grape dehydration by applying dipping solution on freeze drying process
Publikováno v:
Anais da Academia Brasileira de Ciências
Abstract To preserve freshness and nutritional quality of fruits and vegetables is required large energy expenditure due to most storage techniques require low temperatures, making the product difficult to transport and store. Purpose: To reduce ener
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d077d14c94f940fa9c31b7f34f1b0350
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.