Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"degree of fermentation"'
Publikováno v:
Kvasný průmysl, Vol 64, Iss 3, Pp 117-121 (2018)
Laboratory pressure fermentation can be used for process monitoring such as measurement of yeast activity, its resistance to temperature, carbon dioxide, sanitation agents or determination of fermentation process yield. This method does not replace p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/45cca813dc0e42ab88d9e87de12d274b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Kvasný průmysl, Vol 62, Iss 3, Pp 90–93-90–93 (2016)
Fermenting beer samples usually have to be filtered and degased prior to refraction measurement with ordinary horizontal digital refractometer. The article deals with the use of vertical refractometer without the need to treat samples prior to the me
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/628a4c7bbf13418ab16f81e9f2bf69d5
Publikováno v:
Acta Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis, Vol 60, Iss 5, Pp 137-144 (2012)
This publication deals with brewing beer by infusion and decoction technologies of mash production in microbreweries. Samples of two microbrewery beers are compared, namely Richard beer (Brno-Žebětín) produced in a double mash manner appropriate f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0dde989f033b410d93eff3b26faba6e9
Рассмотрены процессы ферментации Кипрея узколистного с целью получения Копорского чая легкой, средней и глубокой степени ферментации.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::9386fbc7c542acabfc32a75484922888
Autor:
Zárubová, Emílie
In my diploma thesis on the topic “Monitoring the fermentability of worts for selected types of malt” has been processed information on the fermentabilitity of worts, the degree of fermentation, extractive substances and the factors that affect t
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2186::e01faa7b957ec0a2d9970f5a33386de5
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-522704
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-522704
Publikováno v:
Molecules, Vol 21, Iss 10, p 1346 (2016)
Teas can be classified according to their degree of fermentation, which has been reported to affect both the bioactive components in the teas and their antioxidative activity. In this study, four kinds of commercial Taiwanese tea at different degrees
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5ec63438260944db92d65c518fc54d7d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zlámalová, Petra
The Masters thesis deals with dependence of quality parameters of malt on the temperature of mashing at sweet wort preparation. The theoretical part focuses on the technology of malt production including description of ingredients, production parts,
Externí odkaz:
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-295679