Zobrazeno 1 - 10
of 227
pro vyhledávání: '"degree of acetylation"'
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 8, Pp e29636- (2024)
Pectin was extracted from coffee pulp using 0.1 M H2SO4. The Box Behnken Design based Response surface methodology was applied to optimize pectin yield. The impact of extraction time (45–75 min), temperature (80–100 °C), solid to liquid ratio (S
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b449b976724d4d8d847381e18c598f25
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 3, p 561 (2024)
Chitosan-based materials have broad applications, from biotechnology to pharmaceutics. Recent experiments showed that the degree and pattern of acetylation along the chitosan chain modulate its biological and physicochemical properties; however, the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/07b3b71372c74f5794426e33acf2629c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lokesh Sampath, Soibam Ngasotter, Porayil Layana, Amjad Khansaheb Balange, Binaya Bhusan Nayak, K.A. Martin Xavier
Publikováno v:
Food Hydrocolloids for Health, Vol 2, Iss , Pp 100091- (2022)
In this study, the physicochemical, rheological, and functional properties of colloidal chitin prepared from commercial shrimp shell α-chitin by acid hydrolysis at ambient temperature for various treatment durations were investigated. With increasin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/62d19c51695e473f99721357e04b5f3c
Publikováno v:
Gels, Vol 9, Iss 7, p 552 (2023)
Aloe vera (Aloe barbadensis Miller) gel is a frequently used ingredient in many food pro-ducts, particularly beverages, due to its reported health benefits. Studies have identified acemannan, a polysaccharide rich in mannose units which are partially
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a68b0df237ca42f78f15da8ff13c200f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.