Zobrazeno 1 - 10
of 1 926
pro vyhledávání: '"defrosting"'
Autor:
Leonid Ch. Burak, Andrey P. Zavaley
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 54, Iss 2, Pp 342-357 (2024)
Modern methods of food processing combine ultrasonic and microwave treatment. This article reviews scientific publications on combined microwave and ultrasound technologies in food processing. The review involved standard methods of data analysis an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ac3ef958d8f34be0a9624e7e58aad595
Publikováno v:
Case Studies in Thermal Engineering, Vol 61, Iss , Pp 105069- (2024)
The migration and redistribution of refrigerant are critical factors that affect the refrigeration system performance. To improve the defrosting and start-up heating performance, it is essential to investigate the transient distribution characteristi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b36542e97b63492da3bb9ca3361708a0
Publikováno v:
Пищевые системы, Vol 7, Iss 1, Pp 144-150 (2024)
The article presents the results of a study of the quality indicators of brine-ripened cheeses produced from defrosted sheep’s milk. The objects of the study were natural and defrosted sheep’s milk, brine-ripened cheeses from this milk. The study
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e65dab4990b845719feb44be48638524
Autor:
B. S. Arun, George Ninan, S. Murali, Manoj Samuel, Sumit Kumar, S. Vaishak, Mani Sankar Dasgupta, Sarun Kumar Kochunni, Armin Hafner, Kristina Norne Widell
Publikováno v:
International Journal of Air-Conditioning and Refrigeration, Vol 32, Iss 1, Pp 1-17 (2024)
Abstract Four hot-gas bypass defrosting configurations for CO2-NH3 cascade blast freezer for application in fish processing firm are numerically investigated. Due to the high moisture content of fish, defrosting is necessary after every 4 to 5 h of b
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8aa4d33a9ac148deba78b93817901497
Autor:
A. V. Tarasenko
Publikováno v:
Новые технологии, Vol 19, Iss 4, Pp 163-167 (2024)
The article is devoted to the research in the field of using frozen grapes in the technology of production of products for a healthy diet. The main objectives of the research are to substantiate technological significance of frozen table grapes for t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/86229c12d620479696e4d26c00d85ce2
Autor:
William Lambert, Zahir Dehouche
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 6, Pp e26929- (2024)
80% of current UK housing stock is expected to still be in use in 2050. Difficult, intrusive and expensive, refurbishment measures are required to achieve the level of insulation required for current low temperature heat pumps. Transcritical CO2 heat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e332a7ab59b84dbda28f406c35d0d3df
Autor:
N. S. Nikolaev, V. N. Kornienko
Publikováno v:
Теория и практика переработки мяса, Vol 8, Iss 3, Pp 252-261 (2023)
Many meat processing enterprises use the frozen raw meat. Its defrosting and thawing is a crucial technological operation that fundamentally affects the quality of food products. The experience and knowledge obtained directly in the workshop in the p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/22d91fcd020f4ca29599c478943d9c4c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.