Zobrazeno 1 - 10
of 831
pro vyhledávání: '"deep ocean water"'
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 10, Pp e31031- (2024)
Deep Ocean Water (DOW) is rich in minerals and serves as a natural source of nutrients. However, due to the inorganic nature of these minerals, cultivating yeast in DOW could aid in the fermentation process, and simultaneously, the yeast can assimila
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d758d716cf2b4e22b056782a6122f96a
Publikováno v:
Marine Drugs, Vol 22, Iss 6, p 234 (2024)
Deep seawater (DS), obtained from a depth over 200 m, has health benefits due to its rich nutrients and minerals, and intake of DS has shown diverse immunomodulatory effects in allergies and cancer. Therefore, the immunostimulatory effects of Korean
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/480d0e61f4a34bf2a1aebd1aa6dcd6cb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Fermentation, Vol 8, Iss 10, p 481 (2022)
Deep ocean water (DOW) is rich in mineral nutrients, and our previous studies have confirmed that it promotes fungal growth and metabolite production. Cordycepin is a functional metabolite of Cordyceps with anti-inflammatory and antitumor properties.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a4be422df5304d0b96c1336a301d69e7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nutrients; Volume 15; Issue 8; Pages: 1968
Cordyceps cicadae, a medicinal fungus that is abundant in bioactive compounds such as N6-(2-hydroxyethyl)-adenosine (HEA) and polysaccharides, possesses remarkable anti-inflammatory, antioxidant, and nerve damage recovery properties. Deep ocean water
Autor:
Yan-Zhong Wu, Chun-Lin Lee
Publikováno v:
Fermentation, Vol 7, Iss 1, p 39 (2021)
Alzheimer’s disease (AD) is a common neurodegenerative disease characterized by continuous accumulation of β-amyloid (Aβ) in the brain. Deep ocean water (DOW) with rich inorganic salts and minerals was proven to promote fungi growth and metabolis
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/03b10cd4c5de471ea404719fabac53bd
Publikováno v:
Journal of Marine Science and Engineering, Vol 9, Iss 4, p 356 (2021)
Research into renewable energy is an active field of research, with photovoltaic and wind being the most representative technologies. A promising renewable energy source is Ocean Thermal Energy Conversion (OTEC), based on the temperature gradient of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b2abc6a413f84a01aee60d3c671200bd
Publikováno v:
Foods, Vol 9, Iss 12, p 1806 (2020)
To study the effects of deep-ocean water concentrate (DOWC) on sake quality, Taichung No. 10 indica rice (Oryza sativa subsp. indica) and Tainan No. 11 japonica rice (O. sativa subsp. japonica) were used as raw materials, and basic physicochemical pr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eb2ff09b3d4a43928760aa8d510a56bd