Zobrazeno 1 - 10
of 67
pro vyhledávání: '"decay incidence"'
Publikováno v:
The Indian Journal of Agricultural Sciences, Vol 94, Iss 4 (2024)
An experiments were conducted during 2021–22 at ICAR-Indian Agricultural Research Institute, New Delhi to study the impact of melatonin (MT) on key characteristics of guava (Psidium guajava L. cv. Barafkhana). Guava fruits were treated with differe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/632156eadbb64aefa2e0348c9bf94f2a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Antonio López–Gómez, María Ros–Chumillas, Laura Buendía-Moreno, Ginés Benito Martínez–Hernández
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 7 (2020)
The quality loss of fruit and vegetables should be minimized to reduce food waste during retail. In that sense, sustainable and effective post-harvest techniques/technologies are needed, showing active packaging including encapsulated essential oils
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5be98fab54b043a38dc7408af44f7225
Publikováno v:
Agronomy, Vol 11, Iss 11, p 2263 (2021)
The main aim of this study was to evaluate the effect of salicylic acid (SA) as a preharvest treatment on crop yield throughout the crop cycle of green pepper fruit as well as on its quality parameters, including functional quality, at harvest and du
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5e209016463d43bcbd8bd6bc1b9447a2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Josuel Alfredo Vilela Pinto, Fabio Rodrigo Thewes, Márcio Renan Weber Schorr, Deiverson Luiz Ceconi, Auri Brackmann, Diniz Fronza
Publikováno v:
Bioscience Journal, Vol 31, Iss 5 (2015)
In order to obtain more consumers approval, fruit require high quality during commercialization, making the improvement of new storage technologies necessary. Thus, the aim of this study was to evaluate the best mass loss level on 'Murcott' tangor qu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3e6e1dea7b9c4417a9b036feb59adda9