Zobrazeno 1 - 10
of 49
pro vyhledávání: '"de los Mozos Pascual, M"'
Autor:
Sánchez-Vioque, R., Rodríguez-Conde, M.F., Vioque, J., Girón-Calle, J., Santana-Méridas, O., De-los-Mozos-Pascual, M., Izquierdo-Melero, M.E., Alaiz, M.
Publikováno v:
In Analytical Biochemistry 2011 418(2):180-183
Autor:
Vioque, R. Sánchez1 (AUTHOR), De Los Mozos Pascual, M.1 (AUTHOR), Conde, M. F. Rodríguez1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Plant Breeding. Jun2009, Vol. 128 Issue 3, p317-320. 4p. 1 Chart.
Autor:
Busconi, Matteo, Colli, Licia, Soffritti, Giovanna, Del Corvo, Marcello, Fluch, S, Wischnitzki, E, Sehr, Em, de los Mozos Pascual, M, Fernandez, Ja.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2601::9bc28ed55dcb626b7adadbfd5d1a0666
http://hdl.handle.net/10807/111339
http://hdl.handle.net/10807/111339
Autor:
Santana, O., Cabrera, R., González-Coloma, A., Sánchez-Vioque, R., de los Mozos-Pascual, M., Rodríguez-Conde, M. F., Laserna-Ruiz, I., Usano-Alemany, J., Herraiz, D.
Publikováno v:
Grasas y Aceites; Vol. 63 No. 2 (2012); 214-222
Grasas y Aceites; Vol. 63 Núm. 2 (2012); 214-222
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Grasas y Aceites, Vol 63, Iss 2, Pp 214-222 (2012)
Grasas y Aceites; Vol. 63 Núm. 2 (2012); 214-222
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Grasas y Aceites, Vol 63, Iss 2, Pp 214-222 (2012)
The chemical composition and biological activities of essential oils of Salvia officinalis L., Salvia lavandulifolia Vahl., Lavandula x intermedia Emeric ex Loisel., Lavandula latifolia Medik., Lavandula angustifolia Mill. and Thymus vulgaris L. are
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::5b89d38876fd7ff93d4f6ec46d7416d8
https://grasasyaceites.revistas.csic.es/index.php/grasasyaceites/article/view/1371
https://grasasyaceites.revistas.csic.es/index.php/grasasyaceites/article/view/1371
Publikováno v:
Spanish Journal of Agricultural Research; Vol 7, No 3 (2009); 645-651
In this work it has been evaluated the effectiveness of near-infrared reflectance spectroscopy (NIRS) for the estimation of two constituents affecting the nutritional quality of the seeds of one-flowered vetch (Vicia articulata Hornem.): protein and
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.