Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"de la Viña, Gloria"'
Autor:
Flak, Jacek, Demtschenko, Regina, Macías Aragonés, Marta, de la Viña, Gloria, Attard, Jennifer
Publikováno v:
Flak, J, Demtschenko, R, Macías Aragonés, M, de la Viña, G & Attard, J 2019, Deliverable 1.3. ICT, IoT, and Industry 4.0 technology opportunities for improvement of biomass utilisation . ICT-BIOCHAIN project . < https://ec.europa.eu/research/participants/documents/downloadPublic?documentIds=080166e5c9c9c2c6&appId=PPGMS >
This report summarizes a study conducted within ICT-BIOCHAIN project on technological opportunities for improvements in biomass utilization. It includes a collection of identified needs, which are currently not met within supply chains of organic mat
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=355e65625b88::1b1d441f64c8109c0229a6830ae01730
https://cris.vtt.fi/en/publications/c51d09cd-3928-4f97-98c9-b2b31f5c6c24
https://cris.vtt.fi/en/publications/c51d09cd-3928-4f97-98c9-b2b31f5c6c24
Autor:
Couty, Aude *, de la Viña, Gloria, Clark, Suzanne J, Kaiser, Laure, Pham-Delègue, M.-H, Poppy, Guy M
Publikováno v:
In Journal of Insect Physiology 2001 47(6):553-561
Autor:
de la Viña, Gloria, Pliego-Alfaro, Fernando, Driscoll, Simon P., Mitchell, Valerie J., Parry, Martin A., Lawlor, David W.
Publikováno v:
In Plant Physiology and Biochemistry July-August 1999 37(7-8):587-595
Publikováno v:
Marine Ecology Progress Series, 1991 Jul . 74(1), 27-32.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/24825839
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Plant Cell, Tissue & Organ Culture; Jun2001, Vol. 65 Issue 3, p229-237, 9p
Autor:
de la Viña, Gloria, Pliego-Alfaro, Fernando, Driscoll, Simon P., Mitchell, Valerie J., Parry, Martin A., Lawlor, David W.
Publikováno v:
Plant Physiology and Biochemistry; July-August 1999, Vol. 37 Issue: 7-8 p587-595, 9p
Autor:
de la Viña, Gloria
Publikováno v:
Revista Alimentaria; feb2019, Issue 500, p87-88, 2p