Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"de la Fuente-Salcido N"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Bacillus Thuringiensis Biotechnology; 2012, p367-384, 18p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Castañeda-Ramírez C; Universidad de Guanajuato Campus Irapuato-Salamanca, División Ciencias de la Vida, Departamento de Ingeniería en Alimentos, Irapuato, Guanajuato, México, 36500., Cortes-Rodríguez V, de la Fuente-Salcido N, Bideshi DK, del Rincón-Castro MC, Barboza-Corona JE
Publikováno v:
Journal of food protection [J Food Prot] 2011 Feb; Vol. 74 (2), pp. 274-8.