Zobrazeno 1 - 10
of 80
pro vyhledávání: '"de Valdez, Graciela Font"'
Autor:
Lobo, René Emanuel, Orrillo, Patricio Andrés, Ribotta, Susana Beatriz, de Valdez, Graciela Font, García, Mercedes Santos, Cabello, José Carlos Rodríguez, Torino, María Inés
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules 1 July 2022 212:193-201
Autor:
Juarez, Guillermo E., Villena, Julio, Salva, Susana, de Valdez, Graciela Font, Rodriguez, Ana V.
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods October 2013 5(4):1761-1773
Autor:
Griet, Milagros1, de Valdez, Graciela Font1, Gerez, Carla L.1 clugerez@cerela.org.ar, Rodríguez, Ana V.1
Publikováno v:
PLoS ONE. 7/6/2018, p1-17. 17p.
Publikováno v:
In Cryobiology September 1999 39(2):144-149
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Effect of a novel soy fermented product enriched with isoflavones and calcium on bone tissue of rats
Autor:
Bedani, Raquel, Rossi, Elizeu Antonio [UNESP], Lepera, José Salvador [UNESP], Wang, Charles Chenwei, de Valdez, Graciela Font
Publikováno v:
Web of Science
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Submitted by Guilherme Lemeszenski (guilherme@nead.unesp.br) on 2014-02-26T17:26:16Z No. of bitstreams: 0 Made available in DSpace on 2014-02-26T17:26:16Z (GMT). No. of bitstreams: 0 Previous issue date: 2006-06-01 Submitted by Vitor Silverio Rodrigu
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::2ef493fecb7742b54245536c403fff6a
http://www.scielo.org.ve/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0004-06222006000200006&lng=en
http://www.scielo.org.ve/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0004-06222006000200006&lng=en
Autor:
Rossi, Elizeu Antonio, Vendramini, Regina Célia, Carlos, Iracilda Zeppone, de Oliveira, Maurício Gonçalves, de Valdez, Graciela Font
Publikováno v:
Archivos Latinoamericanos de Nutrición, Volume: 53, Issue: 1, Pages: 47-51, Published: MAR 2003
RESUMO. O objetivo do trabalho foi avaliar o efeito da ingestão diária de um novo produto de soja, fermentado com Enterococcus faecium e Lactobacillus jugurti sobre os níveis de lípides séricos de indivíduos normocolesterolêmicos, adultos e do
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______621::620a34ffbb2722522fd4fd2ce4d0e067
http://www.scielo.org.ve/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0004-06222003000100007&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.org.ve/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0004-06222003000100007&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bustos, Ana Yanina1 yanina_bioq04@hotmail.com, de Valdez, Graciela Font1,2 gfont@cerela.org.ar, Raya, Raúl1 rraya@cerela.org.ar, de Almeida, André Martinho3,4,5 AdeAlmeida@rossvet.edu.kn, Fadda, Silvina1 sfadda@cerela.org.ar, Taranto, María Pía1 ptaranto@cerela.org.ar
Publikováno v:
Food Research International. Nov2015, Vol. 77 Issue Part 3, p599-607. 9p.